АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Заключний етап (25 хв.).

Прочитайте:
  1. Заключний етап – 45 хвилин.

КОНТРОЛЬ КІНЦЕВОГО РІВНЯ ЗНАНЬ (25 хв.).

Перевірка вміння застосовувати студентами отримані теоретичні знання та практичні навички в конкретних клінічних ситуаціях.

Місце проведення: учбова кімната.

Забезпечення: Схеми, рисунки та таблиці, що відображають зміст теми та сутність практичних навичок для опанування, стандартизовані ситуаційні задачі по темі заняття, що вимагає озвучення конкретних дій з вирішенням останніх.

Метод опитування: аналіз самостійної роботи студентів, індивідуальне розв’язання ситуаційних задач.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТА.

Для кінцевого контролю знань теми кожний студент вирішує 2 ситуаційні задачі формату А. Оцінюючи стандартизовані відповіді доцільно задавати короткі усні уточнюючі питання.

Загальна оцінка за практичне заняття виставляється за рейтинговим принципом. При цьому застосовується така система конвертації традиційних оцінок у бали:

 

Традиційні оцінки   Конвертації з теми
Модуль 1   Модуль 2
  "5" "4" "3" "2"      

ІНФОРМУВАННЯ ПРО ТЕМУ НАСТУПНОГО ЗАНЯТТЯ (5 хв.).

Загальне оцінювання навчальної діяльності студента, висловлення зауважень та пропозицій. Відповіді на запитання. Інформування про тему та особливості наступного заняття.

Місце проведення: учбова кімната.

 

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 348 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)