АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Висновок. На сьогодні вроджені вади серця залишаються в Україні однією з домінуючих причин дитячої смертності

Прочитайте:
  1. Висновок
  2. Висновок
  3. Медичний висновок
  4. Щоб зробити висновок про фізичний розвиток дитини треба оцінити всі графіки фізичного розвитку та результати спостереження за дитиною.

На сьогодні вроджені вади серця залишаються в Україні однією з домінуючих причин дитячої смертності. Покращення результатів лікування вроджених вад серця у новонароджених є дуже актуальним завданням. Майбутнє дитини з вродженим пороком серця залежить від тяжкості пороку, від своєчасності і успішності лікування. Якщо у деяких дітей важкий порок серця залишається без лікування, то смерть може настати невдовзі після народження. У більшості випадків порок невеликої або може бути відновлений хірургічним шляхом, так що дитина може прожити довге життя здорової людини з невеликими обмеженнями або взагалі без них. В Україні щороку народжується більше тисячі дітей с критичними вродженими вадами серця, при природному перебігу майже всі вони помирають протягом перших місяців життя. На жаль, поки ми молоді і здорові, ми майже не замислюємося про те, щоб і в майбутньому зберігати своє серце молодим і здоровим, а наші діти були здоровими. Хоча це не так вже й складно, якщо подбати про це заздалегідь. Якщо дбати про здоров'я всього організму, якщо добре підживлювати серце поживними речовинами і киснем, не травити нікотином і алкоголем, то воно може справно служити нам все життя, а наші діти не будуть скаржитися на погане здоров’я.

.

 

 


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 275 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)