АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

V. Забезпечення первинною медичною допомогою не прикріплених осіб

Прочитайте:
  1. III. Забезпечення вихідного рівня знань-умінь
  2. V. Матеріали методичного забезпечення заняття
  3. V. Матеріали методичного забезпечення заняття
  4. V. Матеріали методичного забезпечення заняття.
  5. V. Матеріали методичного забезпечення основного етапу заняття
  6. V. Матеріали методичного забезпечення основного етапу заняття
  7. V. Матеріали методичного забезпечення основного етапу заняття
  8. V. Матеріали методичного забезпечення практичного заняття
  9. V. Матеріали методичного забезпечення практичного заняття

 

1. Лікар надає ПМД будь-якій не прикріпленій до нього особі, яка потребує невідкладної медичної допомоги.

 

VI. Зміна лікаря

 

1. Особа або її законний представник має право звернутися з проханням до Закладу щодо прикріплення до іншого Лікаря не частіше одного разу на рік.

2. Зміна Лікаря здійснюється у таких випадках:

бажання особи прикріпитися до іншого Лікаря;

з інших причин, якщо це не суперечить чинному законодавству.

3. Для зміни Лікаря за власним бажанням особа або її законний представник письмово звертаються до Закладу з обґрунтованим проханням про таку зміну.

Заклад спільно з Лікарем розглядає таке звернення відповідно до пункту 9 розділу IV Порядку та письмово у тижневий термін повідомляє про прийняте рішення особу або її законного представника.

4. У разі письмового звернення Лікаря до Закладу з обґрунтованою пропозицією щодо подальшого обслуговування прикріпленої особи у зв’язку із відсутністю особи (перебування у закладах пенітенціарної системи, проходження військової служби, переїзд та з інших причин, які зумовлюють відсутність прикріпленої особи понад 6 місяців) або з інших причин, якщо це не суперечить чинному законодавству, Заклад спільно з Лікарем розглядає таке звернення відповідно до пункту 9 розділу IV Порядку виключає таку особу з Реєстру або прикріпляє таку особу до іншого Лікаря, повідомляє про це прикріплену особу або її законного представника, пропонує прикріпленій особі або її законному представнику, у разі незгоди, протягом 14 днів надати до Закладу письмову відмову від такого прикріплення.

5. Датою зміни Лікаря або виключення прикріпленої особи із Реєстру вважається дата прийняття Закладом відповідного рішення.

6. У разі припинення трудових відносин з Лікарем або відсутності Лікаря з різних причин, які зумовлюють відсутність Лікаря, Заклад перерозподіляє прикріплених до Лікаря осіб між наявними Лікарями на основі узгоджених рішень з Лікарями, визначає наступника Лікаря, повідомляє про це прикріплених до Лікаря осіб або їх законних представників, вносить відповідні зміни до Реєстру, інформує прикріплених осіб або їх законних представників щодо їх права відмовитися від такого прикріплення, надіславши до Закладу письмове повідомлення про таку відмову.

У разі відсутності можливості визначення наступника Лікаря, Заклад повідомляє про це прикріплених до цього Лікаря осіб або їх законних представників та пропонує прикріплення до іншого Лікаря.

 


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 538 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)