АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

РОЗДІЛ 3.ШОУ-ФОРМА МАСОВОГО ВИДОВИЩА

3.1.Визначення та види шоу-програм

· Феєрверк-шоу

· Хелоувін

· Фрік-шоу

· Конферансьє

· Циркові номера

· Шоу-балет

· Бармен шоу

· Весільні шоу-программа

Феєрверк шоу – це завжди незабутнє і красиве видовище у фіналі будь-якого свята. Феєрверк є відмінним засобом розважити гостей, підкреслити урочистість події, що відзначається, підкреслити ваш високий статус і престиж заходу. Як правило, тривалість феєрверку невелика, але за ці короткі миті феєрверк встигає заповнити гостей відчуттями захвату і радості. Навряд чи є люди, байдужі до цього видовища.Та все ж, необхідно знати, що тут існують свої підводні камені. Організаторам шоу слід взяти до уваги, що використовування піротехніки накладає на вас певні обмеження. Якщо ви хочете провести захід в межі міста, необхідно запастися відповідними вирішуючими документами на проведення піротехнічних шоу. Паркові і висотні феєрверки не можна використовувати після 10 години вечора. Є обмеження, що діють за межами населених пунктів.

Хелловін або Відьо́мська ніч — сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського. Святкується в ніч на 1 листопада Після прийняття християнства його святкували як «надвечір'я Дня всіх святих».

Під час святкування Хелловіну відбувається традиційне випрошування цукерок дітьми, відвідування тематичних костюмованих вечірок, прикрашання оселі та будівель, вирізання ліхтаря з гарбуза, цукрування яблук ), розведення вогнищ, ловлення яблук з відра, розігрування, розповідання моторошних оповідок, перегляд фільмів жахів тощо.

Виряджений фрік - це персона, яка хоче виразити свою індивідуальність немислимим способом. Своєю яскравою зовнішністю вони намагаються вирватися з сірої маси і показати світу своє «я». Не всі люди можуть співати, танцювати, малювати картини. Досить простий і ефективний варіант - це висловити свій внутрішній світ за допомогою доступних засобів (одяг, грим, аксесуари). Це свого роду епатаж. До речі, саме таким способом багато західні та російські зірки заявили про себе. Згадати, наприклад, знамениту Леді Гага або скандальну Бет Дітто. Вони теж фріки - дівчата, які зуміли завоювати увагу публіки своєю зовнішністю і оригінальними витівками. Треба врахувати, що їх сміливість перед масовим увагою, осудом і стереотипами змушує поважати їх спосіб самовираження. Фріки самобутні і можуть цілком стати першовідкривачем свого власного стилю. Це нам пристойно і навіть граціозно продемонструвала легендарна Анна Пьяджо, стиліст і жінка-свято зі світовим ім'ям. Щоб познайомитися з їх субкультурою і трохи піти від реальності, минаючи алкоголь і наркотичні засоби, можна сходити на фрік-шоу, де, крім веселощів і неординарною музики, вас запросять взяти участь в дивному конкурсі на вибір самого божевільного гостя вечірки. Якщо ви хочете забути про всі жалі суєтного світу, потанцюйте разом з іншими диваками в мильних бульбашках і перегляньте неймовірне шоу з паперу.

Конферансьє - це артист естрадного жанру, що виконує роль сполучної ланки в концертних програмах. Від його професіоналізму залежить успіх всього концерту. Уміння заповнювати паузи між номерами є тим високим мистецтвом, яке відрізняє справжнього артиста. Ведучий-конферансьє повинен бути красномовним, досконало володіти літературною мовою, а головне - артистові необхідно дотепність. Почуття гумору і вміння вчасно пожартувати є запорукою успішного виступу на сцені. Концертні номери слідують один за іншим, публіка в залі завжди знаходиться в очікуванні продовження. Однак наступний виступ не завжди виглядає як продовження попереднього. І для того щоб концерт проходив організовано, на сцену виходить ведучий-конферансьє. Його завдання - зв'язати воєдино виступи всіх артистів, які беруть участь у поданні.

Вперше конферанс як вид мистецтва з'явився в середині 19 століття в Парижі на Монмартрі, в кабаре і кафешантанах. Конферансьє - це, перш за все, хороший драматичний актор, здатний повести за собою публіку. Він також повинен досконало володіти мистецтвом діалогу.

Циркові номера-супроводжувані музичною ексцентрикою, які демонструють силу і відвагу циркових артистів (силачів, акробатів, повітряних гімнастів, жонглерів, еквілібристів, ілюзіоністів, фокусників, берейторів,вершників, велофігуристів, боротьби, муштрувальників свійських і приборкувачів диких тварин тощо) з інтермедіями-буфонадами клоунів, пантомімою і меломімою.

Шоу-балет-це вид театрально-музичного мистецтва, де поєднуються різні танцювальні напрямки. Художній образ створюється за допомогою мови танцю і пластики в супроводі сучасної естрадної музики. Сучасне мистецтво шоу-балету - це яскраве дійство, яке занурює глядача в атмосферу свята, підносить над буденністю, викликає емоційний заряд. Кожен виступ шоу-балету це маленька вистава: сумна чи весела – завжди різна, як саме життя!

Шоу-балет буде дотичним та цікавим на будь-якому святкуванні.Допоможе довершити стиль вечірки, підкреслити особливість події, додасть перчинки, або навіє, наче весняний вітер, відчуття романтичності та закоханості. Ми дамо Вам можливість насолодитись яскравими танцювальними фарбами різних епох, стилів та напрямків.

§ сучасні напрямки – hip-hop, contemporary…

§ варьєте – пір’я

§ латиноамериканська програма - сальса, самба, румба, танго, вальс, рок-н-рол, карнавал

§ ретро- чарльстон, канкан

Фольклорі (народні) - українські, африканські, мексиканські, гавайські, ковбойські…

Шоу барменів це - цікава інтрига, що надає неповторну ізюминку звичайному вечору, підіймає настрій, народжує свято в душі.

Весілля? Корпоратив? Вечірка? Хочете, щоб гості говорили про Ваше свято цілий рік? Вам хочеться чогось феєричного, святкового, яскравого і незабутнього - обирайте бармен шоу!Динамічний виступ професійних барменів з елементами акробатики, піротехніки, хлопавок, трюками, виготовленням коктейлів та участю гостей в програмі.Вас та гостей здивують не лише віртуозним жонглюванням пляшками, літаючими шейкерами, димовими коктейлями, а й тим, як Ви невимушено станете учасником цього шоу. Бармен шоу завжди підриває буденну атмосферу, притягує погляди спочатку здивованої, а потім захопленої публіки. Надасть Вашому святу певний шарм і момент несподіванки, бо це справді манить та вражає майстерністю.


Дата добавления: 2016-06-05 | Просмотры: 340 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)