АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Сценарій «ХолостяК КНУКіМ»

Ø Відео№1

Включ. саундтрек з холостяка. На сцену виходить ведучий в костюмі з бабочкою.
Ведучий: Ladies and Gentleman’s, шановні Пані та Панове! Вітаємо вас на найромантичнішому шоу країни «Холостяк». Ну що ж, Вам цікаво, хто у цьому випуску буде розбивати серця наших дівчат? Зустрічайте, Олексій! (Виходить холостяк)
Холостяк: Всім привіт! Мене звати Олексій. На цю програму я прийшов, щоб знайти свою другу половинку. Я дуже перспективний, успішний та красивий. Принаймні, так говорить моя мама. Для бездоганного життя мені не вистачає тільки дівчини. З красою і розумом проблем немає. Тому я прийшов на це полювання. (проводить рукою по волоссю)

Ø Відео №2

Ведучий: Олексій, ти готовий познайомитися з красунями, які сьогодні претендують зайняти частку твого серця?
Холостяк: Давайте, швидше до діла!
(Холостяк сідає на крісло посеред залу, збоку стоїть ще один стілець)

Ведучий: Отже, 1 учасниця – амбітна, колоритна дівчина із українського села – Христя.
(Виходить Крістіна, одягнута в український одяг виносить спочатку клітчату сумку із закрутками, а потім під українську пісню виносить коровай, кланяється в усі боки. Дає коровай холостяку. Починає танцювати. Холостяк показує до звукорежисера – досить. Музика закінчується)
Селянка: Звати мене Христина. Коли я гнала корову пастися, вранішня зірка на небі показала мені дорогу сюди, де чекає мене мій суджений. Але приїхала я не з пустими руками, привезла тобі дари з української землі. (Дарує йому огірки, сало, часник)

Ведучий:Ну що ж, ми подякуємо 1 учасниці за її красномовне представлення. А тепер привітаємо нашу другу учасницю – Софі.
(Виходить Ліля в білому платті, в сумочці фата, виходить з своїм портретом. В той же час із куліс вибігає Оля з великою сумкою, штовхає Лілю, підбігає до холостяка, ставить стілець і сідає біля нього)
Мама: Льошенька, що ж ти мені не сказав, що кастинг на 2 години. Льоша, а ти поїв голубчики, які я тобі зготувала? А котлету? А компот випив? Ну точно-точно всьо з’їв?
Холостяк: Так, маам.
Мама: Ну всьо, продовжуємо. (Дивиться на Лілю) А це шо за швабра? Льоша, де її перси? Де її грудоньки?

Холостяк: Мамо, перестань!
Панянка: Бонжур, месьє. Мене звати Софі, я принесла для холостяка цей безцінний презент (витягую свою фотографію і дає холостяку). Я мрію про весільну церемонію на Ейфелевій вежі, для цього мені потрібен забезпечений, красивий, інтелігентний, розумний чоловік… Ну.. цей також підійде (показує на холостяка). Ну що, коли церемонія? (витягає з сумки фату, одягає на голову) Я вже склала список гостей.
Ведучий: Ще зарано забігати наперед, адже на серце холостяка претендують ще 8 красунь.
Панянка: Я впевнена в своїх силах, і ти все одно будеш мій! (розвертається і йде)

Ведучий: Давайте поглянемо, що приготувала для нас 3 учасниця – Віка.
(Виходить Віка, одягнута по-дитячому, в руці несе чупа-чупс і ляльку)
Віка: Мене звати Віка. Мою маму звати Аня, а тата – Петя. Мені 25 років. Я не хотіла йти на це шоу, але мама сказала, що я велика дівчинка, і мені треба хлопчик. Я хочу подарувати тобі Лізу, але не ображай її, бо прийде мама і надає тобі по сраці, викине всі твої іграшки і закриє тебе в комнаті навсігда.(говорить швидко і голосно)

Ведучий: А ми дякуємо Вікусі, і зустрічаємо 4 учасницю – Кармеліту.
(Виходить Оля в циганському вбранні з табором під циганську пісню, бере холостяка і його маму під руку, танцює навколо них)
Циганка: Кармеліта прийшла до вас знайти свою любов і будинок для мого табору.
Давай твою судьбу тобі розкажу, всьо по долоні прочитаю .(Підходить до холостяка, бере його руку)
Бачу, знайдеш ти своє кохання, бачу, що воно близько до тебе, бачу гарна дівчина, в спідниці довгій, в блузці класній, Кармеліта її звати.
(Вони починають іти з сцени, мама бачить що в неї зник браслет і годинник, кричить, а табір вже за кулісами і Коля підганяє дівчат)

Ведучий: Ну що ж, це було яскраво. Але на черзі наша 5 учасницю - Аню.
(Аня в розових лосинах, майці з гантелькою виходить на сцену і стає спиною до сцени. Ведучий повертає її лицем до сцени)
Аня: Я прийшла сюди, щоб познайомитись з холостяком, а щоб познайомитись з холостяком треба було прийти сюди, і я прийшла. Чим старша людина стає, тим більше їй років. Мені пішов третій десяток і 16 кг маси. (раптово починає качати руки) Щас 3 подхода по 5 і підем гулять.
Мама: О, перспективна діваха. І мішки з картохою в погріб занесе, взагалі замість коня можна брати. (вибігає циган)
Циган: О, де халявний кінь?
Мама: Ну ось (показує на Аню)
(циган забирає Аню)

Ведучий: 5 учасниця вразила нас своїм інтелектом. Зустрічайте 6 учасницю – Марину Михайлівну .
(Виходить Марина в строгому костюмі з глобусом, підходить до холостяка сідає йому на руки)
Марина: Давай вирішимо, куди ми поїдемо на медовий місяць. Я буду крутити глобус, а ти вкажеш пальчиком. (Крутить-тикає) А що це за країна?
Холостяк: Шрі-Ланка.
Марина: А яка її столиця?
Мама: Шрі-джаяварденепура-котте (тихенько підказує)
Марина: Без підказок. Олексій?
Холостяк: иии, я не знаю…
Марина: ой, Олексій, тобі – два. А мамусі твоїй – 5 .
Мама: Я знаю, кого я виберу.
Холостяк: Мам, тут я вибираю.

Ведучий: Ну що ж подякуємо Марині Михайлівні. Привітаємо 7 учасницю – Анжеліку.
(Виходить Женя вся в розовому, несе футболку «АЙ ЛАВ МАЙ БОЙ»
Женя: Я – Анжеліка. Я люблю собачки, кубіки на пресі і розовий колір. У мого колишнього хлопця і в мене були однакові футболки, але коли ми розійшлись, я забрала її в нього. І вирішила подарувати тобі. Тільки постірай її, бо в мене ще манікюр не висох. Я девушка неабичная. Меня трудно найти, легко патерять и невозможно забить. Ета мой статус Вкантакте. Подтвердиш СП со мной?

Ведучий: Зустрічаємо нашу 8 учасницю – Наталі.
(Виходить Наташа в платті, підбігає до ведучого)
Наталі: Ну що, ти вже зробив свій вибір?
(ведучий показує на холостяка)
Наталі: М, ну ми з тобою пізніше поговорим.(підбігає до холостяка) Ну що, ти вже зробив свій вибір? (холостяк встає назустріч, мама його садить. Наталі співає)
Наталі: Якщо тобі стало сумно, дзвони 555 з мобільного. Тарифікація дзвінків згідно з тарифами вашого оператора.

Ведучий: Стало дуже гаряче, але на черзі 9 учасниця – Василіса.
(Виходить Іванка в спортивному костюмі, носках і туфлях з барсеткою. Говорить по телефону)
Іванка (по телефону): Та шо ти париш мне, овца галимая. Отвечай за свої слова. Ну всьо! Найду – глотку перерєжу. Усекла? (Стає посеред сцени, витягає з барсетки в’єтнамки, перезувається.)

Іванка: О, оце чотко. Мене звати Вася Троя, Троя – того шо Троєщина.
Мама: Що за вишкребок виліз?
Іванка: Ти до кого вякнула, малая?
Холостяк: Це моя мама!
Іванка: о, попандос! Сорян, маман. Бачу, бик нормальний, токо хобот паднімі. Я девушка серйозная, мелочіться не буду. Давай пошуріку тут всьо решим. Щас наберу одному кенту, цих шняг бистро парішают. І ми уєдєм за табою на Ка (гик) нари.

Ведучий: Дякуємо учасниці під №9. А ми вже подивилися на всіх претенденток. Пора переходити до побачень. А поки дівчата готуються, давайте подивимось відео про холостяка.

Ø Відео №3

Ø Ведучий: Першою на побачення, наш холостяк запросив справжню українку Христю. Він вирішив влаштувати їй романтичний вечір в шикарному французькому ресторані.
Подивимось, чи зможуть її закарпатські чари підкорити Олексія.
(На сцену виходить холостяк з селянкою попід ручку, прогулюються)

Холостяк: Розказуй, як там у тебе в селі? Чим займаєшся?
Христя: Ой, ти навіть не уявляєш як в нас в селі хороше! Оце встанеш зранечку, вийдеш на подвір’я, а там свинки рохкають, корова мукає, курчаточки поміж ноги бігають…
(відпускає руку холостяка, біжить на сцену, до неї вибігають дівчата, співає перероблену пісню стиль собачки)
Пісня «Стиль українки»
Так, мужчина - я вже на полі
Бур’яни по пупець
Я їх прополю, управляю сапою
Сапою управляй
Давай, давай позиції міняй, ай
Хочеш стану отак
Або так на морозі
Обробляти буряк
Можна в будь-якій позі
Я хотіла би купу лаве
Я хотіла би модні тачки
Але цілий рік на городі
В позі собачки
Ав-ав-ав ав-ав-ав ав
Холостяк: Мда, весело там у вас. Ось наш столик. Зараз покличу офіціанта. Офіціаант! (підходить Вова)
Офіціант: Ви вже готові зробити своє замовлення?
Холостяк: Порадьте нам щось!
Офіціант: Рекомендую вам картоплю «Дофінуаз», салат з артишоками та гратен з креветками.
Селянка: А картоплі зі шкварками немає? Капусти квашеної? Лемішки там?
Офіціант: Ні, таких страв у нашому меню немає.
Селянка: То запишіть! Ой, а ще французький ресторан! Ну добре, а на десерт що?
Офіціант: Страва від шеф-кухаря - «Сабле бретон з полуничним мусом».
Селянка: Сабле шо? Ще й мус якийсь… Ви оце намішайте сметани з цукром, коржів напечіть – та й буде вам такий бретон, що пальці повідкушуєте. А я так і знала, що в цьому ресторані нічого путнього не буде! (витягає лотки з їжею) Ось тобі гратени, дофінуази і бретони, тільки українські!
(Вибігає вуйко Денис)
Вуйко: Христя! А се що ти тут забула? Я прийшов додому, на столі нічого немає, скотина голодна, думав, що до Ориськи часом пішла. А ти сюди приперлася! Найшлася наречена! Додому гайда, ще 2 гектара бураків тебе чекають!
Селянка: Хфедю, чого ти кричиш? Ну я ж стосунки з відомими людьми налагоджую. Знайомся, Олексій – бізнесмен, має свою фабрику. Знатна людина. А в нас дах протікає, та ти й сам говорив, що пора вже нову оселю будувати. А ти на тракторі стільки не заробиш! От я і працюю над цією проблемою. А ти все зіпсував! (складає лотки назад)
Ну все, ходімо додому, розкажу мамі, які бездарні кухарі в цих французьких ресторанах працюють.

Ведучий: Ніхто не очікував такого повороту подій, ми змушені були попрощатися з Христею. Але попереду побачення з іншими красунями. Та давайте поглянемо, чим займаються наші учасниці в маєтку.
(На сцені силачка у формі з гантелею та блондинка у халатику (силачка стоїть спиною до сцени)

Блондинка: Привет, недоразумение с немодным аксессуаром, ты вообще чем тут занимаешься?
Силачка: Что?
Блондинка: чтооо? Ты кофе пить будешь, или опять протеином намажешься?
Силачка: Утро начинается не с кофе, утро начинается с утра, да…
Блондинка: утро с утра, ты что? Думаешь я тупая? Если я блондинка это не значит что мне нужно все по несколько раз повторять, два вполне достаточно.

Силачка: я не думаю что ты тупая, я не думаю совсем, потому что голова хорошо, а бицепс лучше!
Блондинка: (Смеется) мне тоже так мама говрила, что голова хорошо,а миниюбка и каблуки работают куда лучше. Ты знаешь, а ты серьезная конкурентка, в такую грудь Амур не промахнется (показывает на грудь)
Силачка: Ну да, большая грудь не роскошь а средство жима. И грудь и мышцы смотри какие, а вообще запомни, если мышцы болят – значит они есть.
Блондинка: Ой, ты знаешь, я так проверяю на месте ли ноги после дня на каблуках 25 см, мы так похожи
Силачка: Ну это тоже да, две руки, две ноги, так это, может по клубничному коктейлю с протеином?
Блондинка: Давай!

Ведучий: А наступне побачення холостяку влаштовує Василіса з Троєщини. Як ми дізнались зі своїх джерел, Василіса досить забезпечена дівчина. І на це побачення має прибути в синьому БМВ.
(сидять на лавочці, приходить Іванка з пивом і семечками сідає на корточках на стільці, Олексій збоку на стільчику)
Іванка: о, півас тобі принесла, будеш?
Холостяк: та ні, я не хочу
Іванка: Шо значіть не хоч? Ти дівчині то не отказуй, а то хоботок подровняю.
(Олексій бере пиво, вона дзьобає зернята, семечка попадає Льоші на голову)
Іванка: ой, сорян, по-братскі не хатєла
Ведучий: Іде 5 хвилина побачення.
(Льоша плаче)
Іванка: Льоша, Льоша, ти шо, жаба ?(б’є рукою)
(вибігає мама)
Мама: Льоша! Так же не можна! Пішов кудись і мамі не сказав! Та ще й з ким! Ти чого мені дитину ображаєш? Ще й пиво принесла. Давай сюда!
Гопнік: ой, не по понятіям ви живёте. Та ну вас!
(Гопнік іде з сцени, мама говорить з холостяк, вертається Іванка)
Гопнік: Барсєтку забула. І пиво віддай.

Ведучий: Ось так закінчилось побачення Олексія і Васі..кхм…Васіліси. А наші дівчата часу дарма не гають! Вони вирішили приготувати для Олексія особливий сюрприз.
(по-одному виходять дівчата, за ними вчителька з баяном. Дівчата шикуються, вчителька сідає на стілець)
Вчителька: Ну що мої курочки, готові? Так, спини рівно, живіт втягнули. Починаєм!
(співають пісню)

Ведучий: Я думаю, холостяку сподобався цей сюрприз. Але пора збиратись на побачення з Вікою. Отже, на це побачення наша пара вирішила прогулятися містом та подивитись культурні пам’ятки Парижу.
(Виходять холостяк і Віка. Він іде нормально, Віка скаче навколо нього)
Холостяк: Віка, ну перестань. Чого ти ведеш себе як дитина?
Віка: (серйозним голосом) Тому що (ноє) я хочу солодку вату. Льоша, Льоша, купи мені солодку ватууу. Купи, купи, купи!
Холостяк: В тебе нічого не злипнеться? Це вже 5 солодка вата за день.
Віка: Купи вату й шоколадку
Снікерс, лаєн й мармеладку
Ящо купиш – маладєц
а як ні – тобі ******

(стоїть стіл з вкусняхами, Льоша купує. Віка іде їсть.)
Віка: Льошааааа, я хочу іграшку. Іграшку! Іграшку! Іграшку!
Холостяк: Віка, заспокойся. Я зараз мамі розкажу!
Віка: А я пальчика покажу.
(повертає голову, дивиться на велику іграшку, і повільно біжить до неї)
Віка: мрії здійснюються!
Холостяк: Слава Богу! Баба з воза коню легше.
(вибігає циган)
Циган: Де кінь? Хто сказав кінь?
Холостяк: Та немає тут нікого.
(сходять з сцени)

 

Ведучий: Певні обставини змусили одну із учасниць залишити проект. Сподіваємось, що вона знайшла своє плюшеве щастя. Далі на побачення з холостяком прямує наша чарівна Софі. Софі вирішила запросити холостяка на пікнік.
(ідуть з корзинкою, сідають посеред сцени)
Софі: Я вирішила здивувати тебе французькими делікатесами. (Витягає сир) Сир з пліснявою – сама робила. Канапе. Устриці по домашньому рецепту. Справжнє французьке вино. Бери, пригощайся.
Холостяк: Давай вип’ємо за знайомство.
(п’ють вино, холостяк бере закусити устрицею)
Софі: Давай я покажу як правильно, щоб ти відчув справжній смак цього делікатесу.
(бере устрицю, висмоктує, закашлюється, запиває вином) Бачиш як треба! (їдять)
Холостяк: Розкажи щось про себе!
Софі: Ну… Ой, я чогось сьогодні така скована (бере вино, випиває). Але зараз все буде добре.
Ведучий: Пройшло декілька хвилин.
Софі (п’яна): Важке дєтство в мене було. Спочатку металолом продавала, пляшки здавала. А одного разу, коли я йшла в магазин, мене якийсь дядько запхав в машину і…(засинає – заходить ведучий і циган – забирають Софі)

Ведучий: Отже, Софі не витримала жорстокої конкуренції і покинула наш проект. Але попереду – найцікавіше! І зараз поглянемо, що приготували для холостяка решта учасниць.
(танець дівчат)

Ведучий: Дівчата здивували холостяка своїм танцем. А на побачення вирушає Марина Михайлівна.
(виходить Марина з холостяком, сідають за стіл)
Холостяк: Коли моя мама тебе увідєла…
Марина: Побачила!
Холостяк: то її очі налились огнем..
Марина: вогнем…
Холостяк: Вона увліклась тобою…
Марина: захопилась..
Холостяк: З першого взгляда
Марина: з першого погляду. А тепер зберися і все речення повністю!
Холостяк: Коли моя мама тебе побачила, її очі налились вогнем. Вона захопилась тобою з першого погляду.
Марина: Ой, як приємно! Ти такий романтік.
Офіціант: Ви готові зробити своє замовлення?
Марина: Так, ми будемо замовляти пюре з духмяним тмином, жовтогарячими помідорами та питимемо морквяний сік.
Офіціант: а як?
Марина: не знаю, морквяяяний, духмяяяний, тьмяяяний, не знаю…Записав? Давай сюди листочок. Шановний – 3 помилочки, на чайові навіть не розраховуйте. Я передумала, пішли звідси, Олексій!

 

Ведучий: Ну що ж…Залишилось останнє побачення із спокусливою Наталі! Вона тримає свій задум в інтризі.
(Наташа танцює навколо холостяка, під кінець вибігає мама)
Мама: Боже, що вона з моїм хлопчиком зробила?

Ведучий: Ми дійшли до фінішної прямої, а попереду – церемонія троянд. Подивимось, яка дівчина припала до душі нашому холостяку.
(Виходить холостяк з трояндою – стає посеред сцени. Виходять Марина і Наташа штовхаючи одна одну)
Дівчата: Льоша, Льоша, вибери мене, вибери мене!
(Вибігає мама)
Мама: Льоша, Льоша!
Всі разом співаєм фінальну пісню.

 

ВИСНОВКИ

Міжнародний туризм відіграє все більш помітну роль у світовій економіці і стає одним з найважливіших його чинників.Необхідність відновлення фізичних і духовних сил, які людина втрачає в процесі трудової діяльності і повсякденного спілкування, сприяє активному зростанню поїздок з метою відпочинку. Цей сегмент досить перспективний і для відродження та стабілізації внутрішнього і в'їзного туризму в Україні.За оцінками фахівців, в даний час включення анімаційних програм культурно-пізнавального, спортивно-туристського, розважального характеру у зміст туристських маршрутів і поїздок, в роботу готелів підвищує їхній престиж і затребуваність на ринку туристських послуг. [31, с. 171]У сучасному світі в умовах жорсткої конкуренції на ринку туристичних послуг неможливо уявити туризм без організації в ній анімаційної діяльності.Туристська анімація - це своєрідна послуга, метою якої є підвищення якості обслуговування, залучення туристів у різноманітні дозвільні заходи туркомплексу. Це діяльність, спрямована на задоволення анімаційних потреб туриста. Програмний анімаційний вплив на людину під час його відпочинку в тій чи іншій мірі сприяє збереженню та відновленню його здоров'я: соматичного, фізичного, психічного, морального. В даний час включення анімаційних програм культурно-пізнавального, спортивно-оздоровчого, видовищно-розважального, спортивно-розважального, пригодницько-ігрового характеру у зміст туристських маршрутів і поїздок, в роботу туркомплексів підвищує їхній престиж і затребуваність на ринку туристських послуг. [23, с. 84]Розважаючись, людина задовольняє свої духовні потреби, оцінює власну особистість, аналізує свою роль у масштабах різних підсистем. Процеси розваги здійснюються як у природному, так і у штучно створеній обстановці.Анімаційна діяльність на туристському підприємстві повинна бути ретельно спланованою, регламентованої та організованою фінансово, методично і технологічно. Стратегічне планування в анімаційній діяльності це: розробка анімаційної стратегії та концепції туристського комплексу, погоджених з його маркетинговою стратегією; розробка типових анімаційних програм та алгоритмів (методик) їх адаптації до реальних групах і туристам; аналіз факторів, що впливають на повноту і ефективність здійснення менеджменту та на кон'юнктуру готельного ринку району, регіону, країни з точки зору анімаційної діяльності; участь у формуванні цінової політики з урахуванням комплексу питань анімаційних послуг та анімаційного менеджменту туристського комплексу; довгострокове і короткострокове планування анімаційної діяльності, включення в бізнес-план туристського комплексу заходів щодо її вдосконалення. [27, с. 128]

 


Дата добавления: 2016-06-05 | Просмотры: 697 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.006 сек.)