АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Що я повинен взяти з собою?

Прочитайте:
  1. A. Перелік основних термінів, параметрів, які повинен засвоїти студент при підготовці до заняття
  2. II. Взятие испражнений на бактериологическое обследование при ОКИ.
  3. II. Взятие мазка из носа
  4. Биопсия – взятие ткани на исследование
  5. Бланк формализованного наблюдения за выполнением манипуляции «Взятие желудочного содержимого для исследования секреторной функции желудка».
  6. Взятие биологического материала со слизистой оболочки носа для бактериологического исследования.
  7. Взятие крови из вены для биохимического исследования
  8. Взятие крови из вены для биохимического исследования
  9. ВЗЯТИЕ КРОВИ ИЗ ВЕНЫ НА АНАЛИЗЫ.
  10. ВЗЯТИЕ КРОВИ ИЗ ВЕНЫ НА БИОХИМИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ

· Візьміть з собою ім'я та прізвище свого доктора і його або її номер телефону, весь час носіть цю інформацію на себе руки.

· Візьміть список препаратів, які Ви приймаєте в даний час, і весь час носитецю інформацію на себе руки.

· Завжди носіть із собою або на собі медичну ідентифікаційну карту, в якій зазначено, що Ви хворієте на цукровий діабет.

· Тримайте медикаменти, шприци і апарат для вимірювання цукру крові в своєму ручному багажі. Не здавайтеці предмети в багаж, який можуть втратити. Крім того, вантажний відсік не обігрівається і не ізолюється в достатній мірі, тому Ваші медикаменти та інші запаси можуть пошкоджуватися.

· Візьміть достатню кількість лікарських препаратів та іншихмедичних матеріалів, щоб їх вистачило на зайвий тиждень, на випадок, якщо Ви опинитеся в скрутному становищі або затримаєтеся на довший термін, ніж планували.

· Візьміть з собою, якщо є така можливість, компаньйона для подорожі і попросітьйого взяти до себе деяку частину Ваших медичних запасів.

· Завжди носіть із собою цукор в будь-якому вигляді, на випадок якщо у Вас розвинеться гіпоглікемія.

· Проінформуйте авіалінії, круїзне судно і екскурсовода про те, що Ви хворієте на цукровийдіабетом. Більшість авіаліній і круїзних лайнерів зможуть забезпечити Вас спеціальним харчуванням.

· Перевіряйте рівень цукру у Вашій крові частіше, ніж зазвичай.


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 249 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)