АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Умовне гальмо

слідове

згашувальне

 

145 Студент їздить до університету на метро, але ніколи не сідає в переповнений вагон. Який вид гальмування умовних рефлексів добре розвинутий у студента?

запізнювальне

диференціювальне

Умовне гальмо

слідове

згашувальне

 

146 Студент їздить до університету на автобусі. Якщо до зупинки підходить автобус №32, він в нього сідає, якщо №32к - ні. Одного разу він сів на автобус №32к і запізнився на заняття. Який вид гальмування умовних рефлексів не спрацював у студента?

запізнювальне

Диференціювальне

умовне гальмо

слідове

згашувальне

 

147 Для того, щоб отримати позитивну оцінку при складанні заліку, студент повинен добре попрацювати з підручником, прийти вчасно на залік, активно попрацювати під час заліку. Позитивна оцінка є наслідком яких умовних рефлексів студента?

класичних

Інструментальних

імітаційних

захисних

орієнтовних

 

148 |При дослідженні пам'яті впродовж декількох секунд досліджуваному показували певну кількість геометричних фігур, після чого він повинен був їх відтворити по пам'яті. Яку кількість фігур він може запам'ятати?

 

З +\- 2

5+\- 2

6+\- 2

7+\- 2

9 +\- 2

 

149 |При дослідженні пам'яті людині впродовж долей секунди показували сяючий об'єкт. Ще 150 мс вона зберігала його в пам'яті. Який процес в ЦНС забезпечував збереження інформації?

Реверберація збудження

іррадіація збудження

дивергенція збудження

конвергенція збудження

мультиплікація збудження

 

150 |При дослідженні пам'яті впродовж декількох секунд досліджуваному показували певну кількість геометричних фігур, після чого він повинен був їх відтворити по пам'яті. Який вид пам'яті при цьому досліджували?

сенсорну

Первинну

вторинну

третинну

короткочасну

 

151 |При дослідженні пам'яті впродовж декількох секунд досліджуваному показували геометричні фігури. Під час показу в кімнату, де відбувався експеримент, зайшла стороння людина й щось голосно сказала. В кінці експерименту досліджуваний не зміг відтворити по пам'яті потрібні фігури. Який механізм забування інформації?

забування шляхом зтирання чи руйнування

Забування при заміні старої інформації на нову

забування при тривалому невикористовуванні

забування не відбувається

забування шляхом відволікання

 

152 |При дослідженні пам'яті людині впродовж долей секунди показували сяючий об'єкт. Ще 150 мс вона зберігала його в пам'яті. Який вид пам'яті досліджувався?

Сенсорна

первинна

вторинна

третинна

короткочасна

 

153 |При дослідженні пам'яті людині впродовж долей секунди показували сяючий об'єкт. Ще 150 мс вона зберігала його в пам'яті, після чого забувалЯкий механізм забування?


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 705 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)