АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Забування шляхом зтирання чи руйнування

Прочитайте:
  1. В наслідок правцевої інтоксикації у хворого розвилися судоми. Яким шляхом, найбільш вірогідно, зумовлено проникнення правцевого токсину у ЦНС?
  2. Дитині 5р. виставлено діагноз – дифтерія. Лікар призначив введення протидифтерійної сироватки за методом Безредка. Яким шляхом вводиться пробна доза сироватки?
  3. Забування при заміні старої інформації на нову
  4. Правила та техніка введення лікарських засобів непарентеральним шляхом

забування при заміні старої інформації на нову

забування при тривалому невикористовуванні

забування не відбувається

забування шляхом відволікання

 

154 Пасажир взяв квиток на поїзд за ЗО хвилин до його відправлення. Дорога від залізничної каси до вокзалу займає 25 хвилин. Яка ступінь стадії напруження виникне у цього пасажира по дорозі до вокзалу?

стенічна негативна емоція

стенічна позитивна емоція

Уваги, мобілізації, активності

астенічна негативна емоція

невротичний стан

 

155 Студент на протязі навчального року сумлінно вчився у медуніверситеті. У весняному семестрі він почав ще й працювати ночами у лікарні. На іспиті він не зміг відповісти на ті запитання білета, які вивчав в цьому семестрі. Яким ступенем стадії напруження можна пояснити невдачу студента на іспиті?

стенічна негативна емоція

стенічна позитивна емоція

уваги, мобілізації, активності

Астенічна негативна емоція

невротичний стан

 

156 Домашню тварину не годували декілька днів, внаслідок чого у неї виникла домінуюча мотивація - голод і певна харчова поведінка В яких структурах головного мозку виникла домінуюча мотивація?

базальних гангліях

ретикулярній Формації

медіальних ядрах гіпоталамусу

Латеральних ядрах гіпоталамусу

лімбічних ядрах таламусу

 

157 |Під час футбольного матчу між вболівальниками різних команд виникла сутичка На фоні негативних емоцій у одного учасника сутички були розширені зіниці і підвищене серцебиття. Яка система організму забезпечує вегетативні зміни при негативних емоціях?

гіпоталамо-гіпофізарно-наднирникова

симпатична нервова система

Симпато-адреналова система

парасимпатична нервова система

метасимпатична нервова система

 

158 |При дослідженні пам'яті впродовж декількох секунд досліджуваному називали певну кількість слів, не пов'язаних логічно. Скільки слів він може запам'ятати?

З +\- 2

5+\- 2

6+\-2

7 +\-2

9 +\- 2

 

159 |При дослідженні пам'яті впродовж декількох секунд досліджуваному називали певну кількість слів, не пов'язаних логічно. Який вид пам'яті досліджували?

сенсорну

Первинну

вторинну

третинну

короткочасну

 

160 |При дослідженні пам'яті впродовж декількох секунд людині називали певну кількість слів, не пов'язаних логічно. Під час досліду в кімнату, де відбувався експеримент, зайшов сторонній й щось голосно сказав. В кінці експерименту досліджувана людина не відтворила по пам'яті потрібні слова. Який механізм забування інформації?

забування шляхом зтирання чи руйнування


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 632 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)