АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

I. Концепція системи

Прочитайте:
  1. IV. Дефіцит системи фагоцитів.
  2. Анатомія дихальної системи
  3. Анатомія сечової системи
  4. Анатомія статевої системи
  5. Анатомія травної системи
  6. Анатомо-фізіологічні особливості кісткової системи. Профілактика і лікування хворих на рахіт.
  7. Анатомо-фізіологічні особливості кровотворної системи. Анемія у дітей раннього віку.
  8. Будова рефлекторної дуги соматичної нервової системи . ЇЇ відмінності від вегетативної рефлекторної дуги.
  9. В екстремальній ситуації збільшився тонус симпатичної нервової системи. Як при цьому будуть впливати симпатичні волокна на роботу серця?

Вводиться з часу затвердження

 

 

Концепція системи, що впроваджується: - це управління якістю підготовки спеціалістів на підставі модульного контролю; аналіз результатів контролю та інформація для допоміжної атестації студента.

Модульний контроль, як форма семестрового контролю забезпечує на протязі семестру інтенсифікацію самостійної роботи студентів і засвоєння студентом відповідних частин навчального матеріалу. Модульний контроль повинен стати додатковим стимулом до більш ритмічної роботи студентів, а оцінка знань студента стає більш прозорою.

Студенти, які за результатами модульного контролю повністю виконали навчальний план відповідних дисциплін і здобули позитивні оцінки в кінці семестру, мають можливість за згодою викладача з цих дисциплін на виставлення державної семестрової оцінки без складання екзамену. Завдяки цьому студенти отримують додатковий вільний час. В разі неповного виконання навчального плану, одержання незадовільної оцінки з модулю, або незгоди студента з семестровою оцінкою, він зобов’язаний складати семестровий екзамен.

На підставі модульного контролю після завершення кожного семестру деканатом визначається семестровий і загальний рейтинг студентів, які повинні з часом стати важливим стимулом підвищення якості навчання. Це є головним у системі.

 


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 678 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)