АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ІІІ. Організація і проведення модульного контролю

Прочитайте:
  1. IV. Рекомендації з документального оформлення результатів модульного контролю
  2. IІІ. Опрацювання питань самоконтролю
  3. V. Організація, проведення та документальне оформлення семестрового контролю
  4. VI Матеріал для самоконтролю.
  5. VIІ. Задачі для самостійного контролю
  6. VІ.2.1.Організація санітарно-гігієнічної та епідеміологічної розвідки в осередку надзвичайної ситуації.
  7. VІ.2.2.Організація режимно-обмежувальних заходів в осередку бактеріологічного зараження.
  8. VІ.2.4.Організація роботи інфекційного стаціонару у разі виникнення осередків масових інфекційних захворювань.
  9. VІІІ.1.Організація медичного постачання формувань та закладів.
  10. АУСКУЛЬТАЦІЯ СЕРЦЯ (ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ, МЕХАНІЗМ УТВОРЕННЯ СЕРЦЕВИХ ТОНІВ ТА ШУМІВ) ТА ЇЇ ДІАГНОСТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ ПРИ ЗАХВОРЮВАННЯХ ОРГАНІВ КРОВООБІГУ

3.1. Підготовка до впровадження модульного контролю у навчальний процес починається з адаптування умов контролю до робочої програми навчальної дисципліни, згідно з даним положенням. Поділ навчального матеріалу, максимальну кількість балів для оцінювання контрольного завдання та поточних контролів за пропозицією лектора встановлює кафедра.

3.2. Модульний контроль проводиться з усіх навчальних дисциплін, для яких робочим планом передбачено екзамен. З природничо-наукових і фахових дисциплін модульний контроль (МК) проводиться у термін, визначений графіком навчального процесу. Модульний контроль проводиться за навчальним матеріалом, віднесеним до відповідних модулів.

3.3. Для проведення (МК) з природничо-наукових і фахових дисциплін, в тиждень, відповідно до графіку навчального процесу, планується п’ять днів (з урахуванням п’ятиденного тижня), а наступний тиждень планується для ліквідації студентами академічної заборгованості по модульному контролю. В навчальний день студенту планується МК з однієї навчальної дисципліни.

3.4. Модульний контроль можна планувати для студентів потоку, групи або підгрупи.

3.5. Для розміщення груп і підгруп використовуються усі навчальні аудиторії та лабораторії, які згідно семестрового розкладу занять, закріплені за потоками (групами і підгрупами) факультету в день проведення модульного контролю.

3.6. Основною формою проведення МК є КОЛОКВІУМ. Кафедра може запропонувати і інші форми проведення МК, наприклад модульну контрольну роботу. Форма проведення МК затверджується рішенням засідання кафедри.

3.7. Безпосередньо організація проведення МК з потоком (групою, підгрупою) покладається на лектора потоку та викладачів, які проводять практичні та лабораторні заняття.

3.8. При визначенні оцінки МК враховуються результати поточного контролю з практичних (семінарських, лабораторних занять), а також захисту індивідуальних завдань та звітів з лабораторних робіт, передбачених робочою навчальною програмою з конкретної навчальної дисципліни.

3.9. Студенти, які з поважних причин не пройшли МК, проходять його у часи самостійної роботи, або консультацій.

3.10. Підсумки модульного контролю аналізуються в академічних групах, на кафедрах і факультетах. Підсумкова оцінка студента заноситься в журнал академічної групи.

 


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 575 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.005 сек.)