АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

II. Загальні положення

Прочитайте:
  1. I. Загальні положення
  2. Визначення гострої дихальної недостатності. Класифікація за ступенями тяжкості. Мед сестринське обстеження та мед сестринська діагностика. Загальні принципи лікування.
  3. Загальні
  4. Загальні висновки лекції.
  5. Загальні задачі ФР
  6. Загальні методи вивчення вірусів
  7. Загальні неспецифічні симптоми
  8. Загальні основи генетики людини
  9. Загальні положення

Модульний контроль (МК)проводиться з метою оцінки результатів навчання студентів на окремих його етапах, а також для встановлення зворотного зв’язку між викладачем, його якістю викладання і рівнем знань і вмінь студентів.

2.2. Протягом семестру проводиться 3 модулі контролю, обов’язкові для студента.

2.3. Модуль – це завершена частина теоретичного та практичного матеріалу з окремої навчальної дисципліни, передбаченої навчальним планом.

2.4. Робочі навчальні програми нормативних і вибіркових навчальних дисциплін складаються за модульним типом.

2.5. Інформація, яка одержана згідно модульного контролю, використовується викладачем для корегування методів і способів навчання. За його наслідками він розробляє і проводить заходи для підвищення якості підготовки студентів.

2.5. Кафедра може використовувати модульну форму та інші форми контролю після закінчення логічної частини лекційних та практичних занять з певної дисципліни і їх результати враховувати при виставленні підсумкової оцінки.

2.8. Лектори потоків, після складання та затвердження на кафедрах календарних планів з навчальних дисциплін, на яких передбачається застосування модульного контролю, складають і подають до деканатів у термін, згідно з календарним графіком навчального процесу університету, інформацію у формі “виписки” з тематичного плану робочої програми. Один примірник “виписки” залишається на кафедрі.

2.9. Деканат (науково-методична Рада факультету), після аналізу і корегування термінів проведення модульного контролю складає календарний план самостійної роботи кожного курсу. Усі зміни термінів контролю деканат узгоджує з відповідними кафедрами. Контрольні тижні зазначаються на тематичному плані згідно з діючим графіком навчального процесу, якщо вони у ньому передбачені.

2.10. Кафедра, не пізніше початку першого тижня екзаменаційної сесії, одержує з деканату предметні відомості для проведення та оформлення підсумкового семестрового контролю (визначення державної семестрової оцінки).

2.11. Екзаменатор, як правило, лектор, здійснює остаточне оформлення предметної відомості і здає її на кафедру і в деканат.

 


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 533 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)