АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

X. Фінансова діяльність Фонду

Прочитайте:
  1. VІІ. Джерела активів (доходів), порядок контролю і звітності Фонду.
  2. Впровадження управління ризиком для якості у промисловість та регуляторну діяльність
  3. ІV. Умови та порядок прийняття до складу учасників Фонду, права та обов’язки учасників, умови та порядок їх виходу та виключення зі складу учасників Фонду.
  4. ІІІ. Цілі, сфери та види благодійної діяльності Фонду.
  5. Основні функції територій і об’єктів природно-заповідного фонду.
  6. Правовий режим територій і об’єктів природно-заповідного фонду.
  7. Секреторна діяльність шлункових залоз.
  8. Театральна діяльність
  9. Тема 2. Закони України про підприємницьку діяльність

10.1.Фонд обліковує на окремих банківських рахунках кошти для господарської та благодійної діяльності як в національній так і в іноземній валютах.

10.2. Фонд здійснює облік результатів своєї діяльності, веде оперативний бухгалтерський облік, статистичну звітність і відповідає за вірогідність даних обліку й звітності відповідно до чинного законодавства України.

10.3.Фінансова діяльність Фонду здійснюється відповідно до вимог законодавства України. Фінансова діяльність спрямована на благодійництво не розглядається як підприємницька або інша прибуткова діяльність.

10.4. Надходження Фонду від фінансової діяльності спрямовуються виключно на благодійність і забезпечення господарської діяльності у розмірах та порядку, передбачених чинним законодавством.

10.5. Фонд звітує перед благодійниками за використання цільових внесків задля виконання цілей та завдань Фонду.

10.6. Фонд може вимагати звітів від набувачів наданої ним благодійної допомоги.

10.7. Розмір адміністративних витрат благодійної організації не може перевищувати 20 відсотків доходу цієї організації у поточному році. Витрати, пов’язані з управлінням благодійними ендавментами, включаються до адміністративних витрат благодійної організації, якщо інше не встановлено законом або правочином між благодійною організацією та благодійником.

10.8. Звітність Благодійних організацій може містити інформацію про особу благодійників або бенефіціарів за умови згоди благодійників, бенефіціарів або їх правонаступників чи законних представників, якщо інше не визначено законом.


Дата добавления: 2015-08-06 | Просмотры: 574 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)