АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Набір куточків Бі-форма

Прочитайте:
  1. Вербування, набір, найом, прийом
  2. З якою метою використовують діагностичний набір, що містить специфічні антитіла, зв'язані з пероксидазою?
  3. Набір інструментів для венесекції
  4. Набір інструментів для первинної хірургічної обробки (ПХО) рани
  5. Набір інструментів для трахеотомії

Система тетра-куточків спеціально розроблена для дітей старшого віку. Працювати з дорослою дитиною завжди важче, ніж з малюками через його зростання. Тетра-куточки допоможуть вам вирішити всі проблеми.

в) За допомогою куточка великого розміру в положенні лежачи на спині, ми зможемо знизити тонус екстенсорів і зменшити викривлення, розробляючи руки, як показано на малюнку. Через мимовільних рухів в тазостегновому суглобі куточки можуть розсунуться, тому перед заняттями необхідно скріпити їх ременями на липучці і правильно встановити на підлозі.

2.Для перенесення основної ваговій навантаження на верхні кінцівки, покладіть дитину на живіт на куточок 30 см заввишки.

Розведення ніг і розпрямлення колінного і тазостегнового суглоба можливо в положенні лежачи на животі за допомогою кріпильних ременів і абдукціонно модуля.

Спадаючі бортики куточка з невеликими поглибленнями, відповідними контурам тіла, допоможуть зменшити контрактуру м’язів стегна. Рекомендується перебувати в даному положенні

Система тетра-куточків можуть використовуватися при роботі з дитиною над рівновагою в положенні сидячи. Посадивши пацієнта на куточок висотою 43 см, ви збільшите флексію стегон, що в свою чергу зменшить тонус розгинальних м’язів і викривлення хребта.

Зафіксувавши нижню частину тулуба, пацієнт зможе освоювати навички контролю голови і тулуба.

Використовувати куточки окремо, ви можете сконструювати різні позиціонери. Зменшуючи або збільшуючи контроль голови, ви вивільните руки для занять. Щоб куточки не роз’їжджалися, їх можна скріпити один з одним за допомогою липучки. Висота таких куточків 25 см.

«Коник».

Набір позиціонеров, який складається більш ніж з 15 модулів різної форми. Ви можете зробити дуже зручне сидіння, або позиціонер для тренування вестибулярного апарату.

Положення лежачи на спині, на животі. Різні комплекси вправ в даних положеннях допоможуть поліпшити контроль голови, стабілізувати плечовий пояс. Запобігти контрактуру

Положення сидячи. Можливість самостійно сидіти значно поліпшить вміння дитини координувати рухи рука-око.

Положення лежачи на боці. Положення лежачи на боці сприяє виведенню рук на середню лінію, розвитку координації рухів рука-око. Це дуже важливо для загального фізичного розвитку дитини.


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 467 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)