АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Приклад 3

Прочитайте:
  1. Архитектура прикладного доступа к БД
  2. Глава 15. ОСОБЕННОСТИ ДИАГНОСТИКИ И КОРРЕКЦИИ ИММУНОЙ СИСТЕМЫ МЕТОДАМИ ПРИКЛАДНОЙ КИНЕЗИОЛОГИИ.
  3. Джерела інфекції, механізми і шляхи передачі, вхідні ворота інфекції. Приклади. Роль макроорганізму і навколишнього середовища в інфекційному процесі.
  4. Діагностичні імунні сироватки: одержання, титрування, практичне застосування, механізм. Приклади.
  5. К анкете донора прикладываете направление из больницы (тромбоциты)
  6. КАК ПРИКЛАДНАЯ ПРОБЛЕМА
  7. Межкультурная коммуникация: понятие и прикладное значение.
  8. ОБЩАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА МЕТОДОВ САМОРЕГУЛЯЦИИ И ВОЗМОЖНОСТИ ИХ ПРИМЕНЕНИЯ В ПРИКЛАДНЫХ УСЛОВИЯХ
  9. Особливості анатомії та фізіології підшлункової залози в прикладному аспекті.
  10. Оцінка стану дитини при народженні, проведення первинного туалету новонародженого та раннє прикладання до грудей.
Припустімо, за умовами прикладу 1 для фінансування будівництва підприємством було випущено цільові облігації на суму 100000 грн. строком на 3 роки. Річна ставка відсотка за облігаціями становить 12 %. Крім того, упродовж 2006 року підприємство має зобов'язання за нецільовими облігаціями, емітованими 2 роки тому на суму 500000 грн. Ставка відсотка за цими облігаціями дорівнює 10 %.
  Сума фінансових витрат, яка підлягає включенню до собівартості кваліфікаційного активу, дорівнює: (100000 • 0,12 • 3/12) + (284000 - 100000) • 0,1 • 3/12 = 7600 (грн.).

 

9. Сума фінансових витрат, що підлягає у звітному періоді включенню до собівартості кваліфікаційного активу, не може перевищувати загальної суми фінансових витрат цього звітного періоду.

Приклади визначення суми фінансових витрат, що підлягають включенню до собівартості кваліфікаційного активу, наведено в додатку 2 до цього Положення (стандарту).

10. Капіталізація фінансових витрат починається за наявності таких умов:

10.1. Визнання витрат, пов'язаних зі створенням кваліфікаційного активу.

10.2. Визнання фінансових витрат, пов'язаних зі створенням кваліфікаційного активу.

10.3. Виконання робіт зі створення кваліфікаційного активу, уключаючи технічні та адміністративні заходи, що виконуються до початку створення такого активу.

11. Капіталізація фінансових витрат призупиняється на період, у якому на суттєвий час зупинилось виконання робіт зі створення кваліфікаційного активу.

На період зупинення виконання робіт фінансові витрати, пов'язані з утриманням частково завершених кваліфікаційних активів, визнаються фінансовими витратами того звітного періоду, за який їх нараховано.

12. Капіталізація фінансових витрат не призупиняється на період:

12.1. Здійснення технічної та адміністративної роботи.

12.2. Тимчасового затримання робіт зі створення кваліфікаційного активу, що є необхідною складовою процесу його створення.

13. Капіталізація фінансових витрат припиняється, якщо створення кваліфікаційного активу завершено.

14. Якщо створення кваліфікаційного активу здійснюється частинами, кожна з яких може окремо використовуватися за цільовим призначенням до завершення створення інших частин, капіталізація фінансових витрат щодо частин, які можуть використовуватися, припиняється у періоді, що настає за періодом, у якому всі роботи зі створення таких частин кваліфікаційного активу завершені.

 

Таблиця 2.1


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 334 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)