АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Структура видатків районного бюджету у 2015 році за загальним фондом та капітальними видатками,що передаються з загального фонду 166289,4 тис.грн

Прочитайте:
  1. II. СТРУКТУРА И ОБЪЕМ ДИСЦИПЛИНЫ
  2. III. Структура иммунной системы у животных и птиц
  3. VI. Графическая структура темы занятия
  4. VI. Графическая структура темы занятия
  5. VII. Логическая структура темы.
  6. VІІ. Джерела активів (доходів), порядок контролю і звітності Фонду.
  7. X. Фінансова діяльність Фонду.
  8. АНТИГЕННАЯ СТРУКТУРА
  9. АНТИГЕННАЯ СТРУКТУРА
  10. Антигенная структура бактериальной клетки.

 

 

У цілому загальний ресурс видаткової частини районного бюджету на 2015 рік сформований, виходячи із необхідності забезпечення сталого рівня функціонування бюджетних установ, з урахуванням законодавчо підвищених розмірів заробітної плати, інших соціальних виплат, реалізації соціально важливих регіональних програм.

Відповідно до статті 71 Бюджетного кодексу України капітальні видатки у загальному фонді бюджету не плануються і відображаються у бюджеті розвитку, який є складовою частиною спеціального фонду бюджету. У зв’язку із цим в районному бюджеті установлено профіцит загального фонду районного бюджету у сумі 185,0 тис. грн., напрямком використання якого визначено передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку, та дефіцит на цю ж суму по спеціальному фонду.

Фінансовий ресурс районного бюджету сформовано з урахуванням необхідності забезпечення асигнуваннями видатків за захищеними статтями бюджетних витрат. В межах прогнозного обсягу враховано видатки на розвиток галузей соціально-культурної сфери в частині придбання матеріалів, обладнання, проведення ремонтних робіт.

На виплату заробітної плати з нарахуваннями працівників бюджетних установ і закладів, які утримуються з районного бюджету передбачено 114196,2 тис. гривень, що на 6,0 відсотка більше проти 2014 року.

На комунальні послуги та енергоносії передбачено 10426,0 тис. гривень, що на 38,0 відсотка більше в порівнянні з минулим роком.

 

 

 

 


Обсяг видаткiв на оплату працi працiвникiв бюджетної сфери визначено з урахуванням зміни розміру мінімальної заробітної плати та встановлення її у розмірі з 01 січня – 1218 гривень, з 01 грудня — 1378 гривень на мiсяць та зміни посадового окладу працівника першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки, який встановлюється з 01 січня – 852 гривня, з 01 грудня – 1012 гривень.

При цьому, враховано видатки на виплату матеріальної допомоги на оздоровлення, на iндексацiю заробiтної плати працiвникiв вiдповiдно до Закону України “Про iндексацiю грошових доходiв населення” та інші виплати згідно діючого законодавства.

Видатки на енергоносії визначені в сумі 10426,0 тис. гривень і обраховані з урахуванням фактичного їх споживання у грудні 2014 року, зміни цін і тарифів на поточний рік. Інші видатки на утримання бюджетних установ заплановані в межах наявного фінансового ресурсу з урахуванням особливостей кожного закладу.

Витрати на поточне утримання установ плануються в оптимальних розмірах. При цьому необхідними будуть заходи щодо перегляду діючої мережі бюджетних закладів, їх реорганізації, скорочення невиправданих витрат на утримання штатної чисельності працівників.

Відповідно до статті 23 Бюджетного кодексу України пропонується надати право районній державній адміністрації:

- розподіляти та перерозподіляти обсяги асигнувань відповідних субвенцій з державного та обласного бюджетів з урахуванням фактично нарахованих обсягів пільг, субсидій, допомог і компенсацій населенню, змін показників міжбюджетних відносин державного та інших місцевих бюджетів з обласним бюджетом та вимог інших нормативно-правових актів;

- перерозподіляти обсяги асигнувань інших субвенцій між місцевими бюджетами в межах їх загального обсягу;

- за погодженням з постійною комісією районної ради з питань планування, бюджету та фінансів проводити розподіл додаткових дотацій з державного бюджету, інших субвенцій з місцевих бюджетів та за обгрунтованим зверненням головних розпорядників коштів районного бюджету перерозподіл видатків за бюджетними призначеннями у розрізі функціональної і економічної класифікації видатків загального та спеціального фонду, програм, що фінансуються з районного бюджету, і об’єктів, будівництво яких проводиться за рахунок бюджету розвитку, без зміни загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника коштів районного бюджету.

Відповідно до статті 43, 73 Бюджетного кодексу України пропонується надати право районній державній адміністрації (у разі відсутності голови – управлінню фінансів райдержадміністрації) отримувати у порядку визначеному Кабінетом Міністрів України:

- позики на покриття тимчасових касових розривів районного бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

 


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 372 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)