АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Розрахунок насосних станцій незатопляємих територій польдерних осушувальних систем

Прочитайте:
  1. Вибір і розрахунок основних і допоміжних приміщень та сховищ для кормів і гною
  2. Вибір раціонів годівлі тварин і розрахунок добової та річної потреби в кормах
  3. Вовлечение в процесс других органов и систем.
  4. Дренаж. Осушение участка при помощи дренажных систем.Часть 1
  5. Загальний розрахунок годин
  6. Основні функції територій і об’єктів природно-заповідного фонду.
  7. Основы экологии микроорганизмов. Микроорганизмы морских водных экосистем.
  8. Основы экологии микроорганизмов. Микроорганизмы почвенных экосистем.
  9. Основы экологии микроорганизмов. Микроорганизмы пресноводных экосистем.
  10. Основы экологии микроорганизмов. Микроорганизмы солоноватых водных экосистем.

Розрахунок повного напору насоса польдернох НС.;; ;

Рух води в річках і каналах. Закони руху води. Закони руху води аналогічні руху тіла по похилій,що відповідають ІІ Закону Ньютона P=m*a. Рух води у водотоках має свої особливоті.Під час руху води відбувається тертя між водою та стінками водотоку,а також між молекулами самої води.Рух води залежить від ухила самої води при цьому на водотоці ухил може бути зворотнім.Під час руху води в водотоці розрізняють наступні гідравлічні параметри: площа водотоку;змочений периметр;гідравлічний радіус;швидкість руху води;об’єм води.Швидкість руху води залежить від шорсткості,чим більша шорсткість тим швидкість більша.Тому для зменшення швидкості води необхідно збільшувати шорсткість русла.

Рух грунтової води в насиченому водою грунті. Рух води в грунті підпорядкований законом Дарсі.Швидкість руху води в грунті прямо пропорційна коефіцієнту фільтрації і градієнту тиску грунтової води V=Kg∙I, i=∆h/L. Розрызняють дві стадії руху води у грунті. –всмоктування води в грунті це коли під час надходження води всі вільні пори заповнюються водою.Під дією гравітаційних сил і градієнту тиску,проходить переміщення води в грунті,яке підпорядковане законом Дарсі. K=W/F∙t. lgKt=lgKo-lgt∙tgα tgα-характер всмоктування води в грунт. Kt=ko∙t -закономірності всмоктування води в грунт.-притік води до дрени при грунтовому живленні. g=ω∙V, g=y1Kф dy/dx. ∫dx=∫Kф/g y dy; ∫x=Kф/g y1²∙y2²/2; g= Kф∙h1²-ho²/2S-витрата води,яка надходить до дрени.


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 388 | Нарушение авторских прав



1 | 2 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)