АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

КРИТЕРІЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ АТЕСТАЦІЇ ВИПУСКНИКІВ

Прочитайте:
  1. II. Критерії діагностики
  2. Диференціально-діагностичні критерії СДР і синдрому меконіальної аспірації
  3. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  4. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  5. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  6. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  7. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  8. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  9. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ
  10. ДІАГНОСТИЧНІ КРИТЕРІЇ

Професія: 7141.2 Маляр (будівельні роботи)

Кваліфікація: 6 розряд

 

Бали Знає Бали Уміє
       
  Учень (слухач) має незначні загальні знання з елементів навчального матеріалу пов’язаного з видами розпису та шрифтів, правилами кольороутворення. Здатний виконувати прості завдання під прямим керівництвом у структурованому середовищі. Навички навчання потребують структурованої підтримки.   Учень (слухач) здатний виконувати елементи простих завдань пов’язаних з підготовкою поверхонь під фактурне класичне рельєфне оздоблення поверхонь. Користуватись ручним інструментом під прямим керівництвом у структурованому середовищі. Результат виконаної роботи повністю не відповідає діючим якісним і кількісним нормам. Без присвоєння кваліфікації.
    Учень (слухач) має загальні знання з основних матеріалів і сумішей пов’язаних з правилами кольороутворення та прийомами змішування пігментів з урахуванням їх хімічної взаємодії. Здатен виконувати прості завдання під прямим керівництвом у структурованому середовищі. Навички навчання потребують структурованої підтримки.     Учень (слухач) здатен виконувати окремі фрагменти простих завдань при підготовці поверхонь, вміє визначати готовність фарби для нанесення на поверхню, в процесі роботи не завжди правильно використовує інструменти та пристрої. Виконує роботи під прямим керівництвом в структурованому середовищі. Результати виконаної роботи істотно не відповідають діючим якісним і кількісним нормам. Без присвоєння кваліфікації.
  Учень (слухач) має базові загальні знання пов'язані з навчальним матеріалом з рельєфним та фактурним фарбуванням поверхонь. сумішей. Здатний виконувати прості завдання під прямим керівництвом у структурованому середовищі. Навички навчання потребують структурованої підтримки.   Учень (слухач) здатний виконувати прості завдання пов’язані з правильною розбивкою поверхні під рельєфне та фактурне (мастичне) оздоблення поверхонь. Виконує роботи під прямим керівництвом у структурованому середовищі. Навички навчання потребують структурованої підтримки. Результат виконаної роботи не відповідає діючим норман. Без присвоєння кваліфікації.
  Учень (слухач) має істотно обмежений обсяг знань, навичок і незначні компетенції, які є загальними за характером про матеріал пов'язані з способами підбирання та складання трафаретів для аерографічного оздоблення поверхонь. Застосовує знання під керівництвом у контрольованому середовищі. Несе часткову відповідальність за своє навчання.   Учень (слухач) має істотно обмежений обсяг навичок і незначні компетенції з навчального матеріалу за допомогою майстра виробничого навчання виконує навчально – виробничі завдання з використанням інструкційно – технологічних карт при нанесенні на поверхню мастики макловицею, шпателем з обробкою гребінцем, пористою губкою та набивання трафаретів. Застосовує навички під керівництвом у контрольованому середовищі. Несе часткову відповідальність за своє навчання Результат роботи відповідає мінімальним діючим якісним і кількісним нормам. Кваліфікація присвоюється, але потребує подальшого вдосконалення через досвід роботи, або навчання.

 

  Учень (слухач) має обмежений обсяг знань і широкі компетенції, які за характером виконання робіт пов'язаних з орнаментальним розписом в декілька тонів. Застосовує знання під керівництвом в контрольованому середовищі. Несе часткову відповідальність за своє навчання.   Учень (слухач) має обмежений обсяг навичок і широкі компетенції, які є в основному загальними за характером. Уміє готувати поверхню під рельєфне, фактурне (мастичне) оздоблення поверхонь, нанесення фарби за допомогою фарборозпилювача, компресора і набором прямих та зворотних трафаретів. Застосовує навички під керівництвом у контрольованому середовищі. Несе часткову відповідальність за своє навчання. Кваліфікація присвоюється, але потребує подальшого удосконалення через досвід роботи або навчання.
    Учень (слухач) має обмежений обсяг знань і більш широкі компетенції, які є в основному конкретними і загальними за характером основних положень навчального матеріалу, а саме: об'ємний розпис пов'язаний з аерографічним опорядженням. Знає будову аерографа та його відмінності від фарборозпилювача, користується нескладною технологічною документацією. Застосовує знання під керівництвом у контрольованому середовищі. Несе часткову відповідальність за своє навчання.     Учень (слухач) має обмежений обсяг навичок і більш широкі компетенції, які є в основному конкретними і загальними за характером уміння організовувати робоче місце, аналізує та виправляє допущені помилки при виконання аерографічного розпису за допомогою фарбувального агрегату, оздобленням поверхні під шовк, замшу, сукно (при складанні кольорів по зразкам натуральних тканин). Виконана робота має окремі відхилення від діючих якісних показників. Застосовує навички під керівництвом у контрольованому середовищі.

 

        Несе часткову відповідальність за своє навчання. Кваліфікація присвоюється, але потребує подальшого удосконалення через досвід роботи або навчання.
    Учень (слухач) має загальні знання і конкретні базові несистематизовані теоретичні знання з основних положень навчального матеріалу, про розпис за рисунками та ескізами від руки. Має істотно обмежений досвід практики у конкретному аспекті.     Учень (слухач) має конкретні практичні знання, виконує завдання у відповідності з технологічною послідовністю при обробці поверхні під цінні породи дерев, декоративного каменя. Користується необхідною інструкційно - технологічною документацією. Застосовує основні прийоми самоконтролю за якістю роботи, при цьому потребує консультації майстра. Уміє користуватись робочим інструментом. Уміє організувати робоче місце. Здатний виконувати завдання під керівництвом. Відповідає за своє власне навчання і має істотно обмежений досвід практики у конкретному аспекті роботи. Результат роботи в цілому відповідає якісним і кількісні показникам рівня кваліфікації.
  Учень (слухач) має широкі загальні знання і конкретні базові теоретичні знання пов’язані з складанням тональної гами особливо складних фарбувальних сумішей за зразком. Відповідає за своє власне навчання і має обмежений досвід практики у конкретному аспекті навчання.   Учень (слухач) має конкретні практичні знання та уміння самостійно застосовувати теоретичні знання для практичних завдань при виконанні робі під оздоблення поверхні під дуб, горіх, червоне дерево та декоративному лакуванні поверхні.. Виконана робота має незначні відхилення від встановлених норм. Достатньо усвідомлено користується технологічною документацією. Здатний виконувати завдання під керівництвом. Відповідає за своє власне навчання і має обмежений досвід практики у конкретному аспекті роботи.
    Учень (слухач) має широкі загальні знання і систематизовані конкретні базові теоретичні знання для виконання теоретичних і практичних робіт, знає особливості декоративного лакування пофарбованих та оздоблених поверхонь. Відповідає за своє власне навчання і має обмежений досвід практики у конкретному аспекті навчання.     Учень (слухач) самостійно і в цілому правильно організовує робоче місце, планує та виконує практичні завдання, користується всіма видами інструменту, пристроями, інструкційно - технологічною документацією. Виконує норми виробітку. Здатний виконувати завдання під керівництвом. Відповідає за своє власне навчання і має обмежений досвід практики у конкретному аспекті роботи. Дотримується норм витрат матеріалів.
  Учень (слухач) має значні конкретні теоретичні знання, здатний використовувати їх у нестандартних умовах, виявляє елементи творчого підходу в технології. Знає способи бронзування металевих, гіпсових та інших поверхонь. Робить аргументовані висновки, правильно і усвідомлено застосовує усі види технологічної документації. Здатен до самокерування при навчання.   Учень (слухач) має значні конкретні практичні навички та вміння пов'язані при виконанні аерографічного оздоблення, декоративному лакуванні, бронзуванні, золоченні та срібленні поверхонь і інших робіт, які відповідають вимогам кваліфікаційної характеристики з професії "маляр" 6-го розряду. Раціонально організовує робоче місце та дотримується правил безпеки праці при виконанні робіт. Визначається здатністю застосовувати спеціальні знання, навички компетенції і вирішувати проблеми незалежно. Здатен до самокерування при навчання і має практичний досвід роботи в простих ситуаціях.
  Учень (слухач) має значні систематизовані конкретні теоретичні знання з технології позолочення та сріблення поверхонь. Визначається здатністю застосовувати спеціальні знання, навички компетенції і вирішувати проблеми незалежно. Здатен до самокерування при навчання і має практичний досвід роботи, як у простих так і виняткових ситуаціях.   Учень (слухач) має значні конкретні практичні і теоретичні знання, навички та уміння пов'язані з виконанням робіт, які відповідають вимогам кваліфікаційної характеристики з професії "маляр" 6-го розряду. Визначається здатністю застосовувати спеціальні знання з розробки окремих видів технічної та технологічної документації. Має навички компетенції вирішувати проблеми самостійно, здатен до самокерування при навчанні Має практичний досвід роботи, як у простих так і виняткових ситуаціях.
  Учень (слухач) має ґрунтовні, конкретні теоретичні знання пов'язані з технологією розпису поверхонь, правил кольороутворення та змішування пігментів з урахуванням їх хімічної взаємодії, знає будову аерографа. Знає способи бронзування, золочення та сріблення поверхонь. Знає основні правила охорони праці при виконання робіт, які відповідають кваліфікаційним характеристикам "маляра" 6-го розряду. Визначається здатністю застосовувати спеціальні знання і навички компетенції та вирішувати проблеми незалежно. Здатен до аналізу та самокерування при навчанні і має практичний досвід роботи як у простих, так і у виняткових ситуаціях.   Учень (слухач) має значні конкретні теоретичні і практичні знання і навички та вміння самостійно виконувати роботи, які відповідають вимогам кваліфікаційної характеристики з професії "маляр" 6-го розряду. Визначається здатністю застосовувати спеціальні знання, навички компетенції і вирішувати проблеми незалежно. Здатен до аналізу та до самокерування при навчанні і має практичний досвід у роботі, як у простих, так і у виняткових ситуаціях.

 


 


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 560 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)