АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

СТАТТЯ АМІНОКИСЛОТНА ТЕРАПІЯ

Прочитайте:
  1. A. Інгаляції з муколітиками, антигістамінні, преднізолон довенно, оксигенотерапія
  2. VI. Медикаментозна терапія
  3. А) Індивідуальна арт-терапія
  4. Активна терапія поєднується з профілактичною, особливо при груповому лікуванні.
  5. Ампліпульстерапія
  6. АНТИБАКТЕРІАЛЬНА ТЕРАПІЯ
  7. Антибактеріальна терапія призначається в разі проведення операції при значних структурних змінах
  8. Антибактеріальна терапія.
  9. Антибіотикотерапія
  10. Антидотна терапія

Не так давно на ринку косметології з'явилася одна вельми цікава новинка. Це, так звані, «уколи краси», але зі своїми характерними особливостями.Варто сказати, що при даному виді терапії з поняття амінокислоти. Саме вона є найважливішим будівельним матеріалом для всього організму. Коли в клітини перестає доставлятися потрібну кількість амінокислоти, тоді вікові зміни не змушують себе довго чекати. А за «законом природи» з віком автоматично зменшується вироблення амінокислоти.

Саме осмислення даної проблеми дало поштовх у розвитку косметології та створенні ефективного сучасного методу боротьби зі старінням - замісної амінокислотної терапії (АЗТ). Суть методу якраз і полягає в насиченні організму так відсутніми нам речовинами за допомогою ін'єкції в проблемну зону.

Секрет процедури полягає в складі для уколів. Так, після попереднього очищення шкіри і нанесення шару знеболюючого крему, відбувається змішування гіалуронової кислоти з трьома важливими амінокислотами: L-лізин, L-гліцином і L-проліном у вигляді порошків. Після півгодинного витримування даний склад вводять в проблемну зону. А щоб склад розподілився максимально рівномірно можна провести легкий масаж на оброблюваної області.

Області застосування:шия, декольте, кисті рук і передпліччя, живіт, стегна.Результати: глибоке зволоження шкіри, корекція великих і видалення дрібних зморшок, зростання еластичності і пружності шкіри, боротьба з розтяжками. Ефективність процедури доводиться 4-6 сеансами залежно від початкової ступеня проблеми з інтервалом в 10днів.

Показання до застосування:дана косметологічна процедура рекомендована як жінкам, так і чоловікам після 35-40 років з видимими ознаками зів'ядання шкіри. Також з метою профілактики можна порадити провести амінокислотну терапію та особам більш молодого віку, наприклад, починаючи з 25 років. Особливо варто відзначити категорію потенційних пацієнтів - любителів сонця і солярію. Їх истонченная шкіра буде дуже вдячна такому додатковому стимулятора при виробленні колагену як проведена амінокислотна замісна терапія.

Протипоказання: не рекомендується проводити процедури при відкритих ранках, запалень на шкірі, при вагітності, алергії на ліки, при годуванні груддю, при діабеті та ряді інших серйозних захворювань. Перед процедурою обов'язково пройдіть консультацію у лікаря.

Таким чином, переваги даної косметологічної процедури очевидні: ін'єкції виключно натуральними компонентами при відсутності побічних ефектів просто творять чудеса. Спробуйте мікс з молодості і здоров'я сьогодні, щоб завтра дивувати оточуючих своєю красою!

 


Дата добавления: 2015-11-25 | Просмотры: 278 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)