АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВИРОБНИЧУ ПРАКТИКУ

Прочитайте:
  1. E.Надавати пацієнту зручного положення
  2. I. Загальні положення
  3. I.Загальні положення
  4. V. Прикінцеві положення
  5. А. Початкове положення
  6. А. Початкове положення
  7. Б) количественно – в плодах и овощах с краской Тильманса (по методичке Малого практикума).
  8. Б15 Охарактеризуйте будову ,положення матки
  9. Багатоплідна вагітність та неправильні положення плодА
  10. Большое значение имело введение Дж. Симпсоном (1847) в акушерскую практику наркоза. Вначале для этого применяли хлороформ, а затем — эфир.

1. Перед проходженням виробничої практики студент повинен пройти медичний огляд і мати при собі санітарну книжку.

2. Студент повинен мати охайний вигляд, бути у змінному взутті, халаті і шапочці та бахілах – для хірургічного стаціонару.

3. На базу лікувально-профілактичної установи студент прибуває за індивідуальним направленням або у складі групи.

4. В перший день практики студент повинен бути ознайомлений із структурою, режимом роботи, правилами внутрішнього розпорядку лікувально-профілактичного закладу, пройти інструктаж з техніки безпеки, протипожежної безпеки, щодо експлуатації лікувально-діагностичного устаткування, ознайомитись із санітарними нормами облаштування медичних закладів, наказами, що регламентують проведення гігієнічних та санітарно-профілактичних заходів.

5. Під час проходження практики студенти зобов’язані:

- повністю виконувати завдання, передбачені програмою;

- підпорядковуватись діючим правилам внутрішнього розпорядку;

- нести відповідальність за роботу, яку вони виконують, та її результати нарівні зі штатними працівниками лікарні.

6. На студентів-практикантів, що порушують правила внутрішнього розпорядку, головним лікарем установи накладається стягнення, про що сповіщається ректора університету, який вирішує питання про можливість перебування студента у ВНЗ.

7. Студент повинен дотримуватися правил медичної етики та деонтології у стосунках з персоналом, колегами, хворими та їх близькими; вміти встановити психологічний та мовний контакт з пацієнтами різного віку.

8. Студент зобов’язаний виконувати нормативи виробничої практики, систематично заповнювати щоденник, а після закінчення практики скласти текстовий та цифровий звіт, отримати характеристики від базового керівника ЛПЗ та керівника від ВНЗ.

9. Бази практики повинні відповідати вимогам МОЗ України з виробничої практики. Вони повинні бути оснащені сучасним діагностичним та лікувальним устаткуванням та інструментарієм. Керівництво практикою здійснюється викладачами ВНЗ – професори, доценти, асистенти відповідних кафедр. Загальними та безпосередніми керівниками від бази являються головні та чергові медсестри, призначені головним лікарем базового ЛПЗ, наказом.

10. Після закінчення виробничої практики, при наявності звітної документації та характеристики керівників, студенти складають залік біля ліжка хворого. До складу комісії входять керівники практики від базового ЛПЗ та ВНЗ. За результатами заліку складається протокол, який підписується членами комісії. Оцінка виставляється керівником практики у відповідну відомість ВНЗ та залікову книжку студента в розділі «Виробнича практика».

11. Студент, який не виконав програму практики, отримав негативний відгук про свою роботу або незадовільну оцінку на заліку, направляється повторно на практику або відраховується з ВНЗ.

 


Дата добавления: 2015-11-26 | Просмотры: 382 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)