АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ДРУКУВАННЯ ЗОБРАЖЕННЯ ПО ЧАСТИНАХ

Прочитайте:
  1. Додаткові зображення

 

 

В тому випадку, коли розмір зображення перевищує формат паперу, що є у використанні (фізичний розмір паперу, на який розрахований друкач), то його можна надрукувати по частинах на декількох аркушах паперу. При цьому частини зображення розбиваються автоматично і трохи перекривають один одного, щоб потім їх можна було зклеїти та одержати ціле зображення. У такий спосіб, наприклад, виготовляють рекламні щити (BigBord), що встановлені навколо шляхів в містах.

Наприклад, потрібно надрукувати плакат розміром 841 х 594мм, а наявний лише принтер формата А4. Щоб надрукувати плакат по частинах, виконайте такі дії.

1.Виконайте команду File \ Print (Ctrl + P).

2.Перейдіть до вкладки Layout (Макет) (рис. 15).

 

 

Рис. 15. Налаштування режиму друкування зображенняза розмірами, що перевищують формат наявного принтера.

 

3.Щоб налаштувати режим друкування на декількох сторінках, треба встановити прапорець Print Tiled Pages ( Друкування фрагментів).

4.За допомогою Tile Overlap (Величина перекривання) оберіть ширину областей, де частини зображення перекривають одне одного (в одиницях виміру, що використані до повного макету або у процентному співвідношенні до розміру сторінки).

Щоб проконтролювати візуально величину перекривання, перейдіть до режиму попереднього перегляду Print Preview, наблизьте до одної з частин-сторінок курсор миши та порівняйте її зображення з оригіналом.

5.В разі потреби змініть інші параметри друку.

6.Клацніть на кнопці Print панелі Standart.

Також для друкування зображення на декількох сторінках можна натиснути кнопку панелі властивостей при режимі попереднього перегляду (але в цьому випадку неможливо змінити величину перекривання сторінок).

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 501 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)