АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Пояснювальна записка

Прочитайте:
  1. I. Объяснительная записка
  2. I. Пояснительная записка
  3. ЗАПИСКА ВАН ХЕЛЗИНКА, ОСТАВЛЕННАЯ ИМ В ПАЛЬТО НА ВЕШАЛКЕ В ГОСТИНИЦЕ БЕРКЛИ, АДРЕСОВАННАЯ ДЖОНУ СЬЮАРДУ Д. М.
  4. Пояснительная записка
  5. Пояснительная записка
  6. Пояснительная записка
  7. Пояснительная записка
  8. Пояснительная записка
  9. Пояснительная записка
  10. Пояснительная записка

 

Знання необхідні кожній людині. Знаючи, вона прагнутиме до удосконалення власних можливостей. Успіх у професійній діяльності будь-якого спеціаліста значною мірою залежить від наявності у нього системи знань і уміння їх, повсякденно застосовувати у своїй життєдіяльності.

Самостійна робота студентів є основним засобом засвоєння студентами навчального матеріалу в час вільний від обов’язкових навчальних занять. Надзвичайно важливим завданням є самостійна робота, яка полегшує розуміння і закріплення матеріалу в пам'яті, дає можливість засвоїти великий обсяг теоретичних знань, допомагає встановити і зіставити зв’язки між окремими ланцюгами нової інформації.

.

Предмет допоможе студенту:

- використовувати можливості особистого зростання

- підвищити самооцінку

- набути навичок

- дізнатися про свої проблеми

 

Цей робочий зошит для самостійних робіт та студентів ІІІ курс «Акушерська справа», яку вивчають англійську мову, згідно програми «Іноземна мова за професійним спрямуванням».

Робочий зошит складається з 10 самостійних робіт. У кожній самостійній роботі представлена мета, питання для самостійних підготовки, медичні тексти, завдання для засвоєння матеріалу, контрольні завдання для контролю знань. Завдання розроблені таким чином, щоб студенти змогли одночасно засвоїти граматичні правила і тематичну медичну лексику.

 

Розглянуто і схвалено

на засіданні ЦМК іноземних мов

протокол № ____від_____

Голова ЦМК______________




Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 539 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)