АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

IV. Повідомлення теми та мети уроку

Прочитайте:
  1. А. Як координуються повідомлення свідків
  2. Тема уроку. Нуклеїнові кислоти. Біологічна роль нуклеїнових кислот
  3. Хронометраж уроку

Сьогодні ми познайомимося з особливостями венеричних хвороб, їх різновидностями та засобами профілактики.

Отож, записуємо дату й тему нашого уроку.

План

1. Загальні уявлення про венеричні хвороби.

2. Характеристика венеричних захворювань.

3. Поняття про ВІЛ/ СНІД.

4. Профілактика хвороб, що передаються статевим шляхом.

 

V. Мотивація навчальної діяльності

Людина завжди бажає жити довго, щасливо, мати родину та дітей. Але нерідко на шляху до цього виникають перепони: це хвороби статевої системи. Причини їх бувають різні, але найчастіше – неуважність до свого здоров’я, необачність, довіра до людини, яка цього не заслуговує. Як наслідок – душевний біль, аборти, венеричні хвороби, які часто позбавляють жінку щастя бути матір’ю.

Статистика свідчить: 4-6% хворих на сифіліс кожного року вмирають. У віці від 21 до 40 років кожні три з чотирьох хворих – самогубці.

У давнину, на майданах міст з’являвся вісник і, оголошуючи наказ, закликав: «Слухайте! І не кажіть, що ви не чули!». Я звертаюся до вас з цим же закликом. Замисліться, бо зробивши це, ніхто не скаже: «Я не знав! Я не чув.». Сподіваюся, що знання, які ви здобудете на цьому уроці, стануть тією силою, яка утримає вас від необережного кроку.

VІ. Сприймання та засвоєння учнями нового матеріалу


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 416 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.005 сек.)