АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Загальні положення виконання роботи

Прочитайте:
  1. I.Загальні положення
  2. V. Прикінцеві положення
  3. А. Початкове положення
  4. А. Початкове положення
  5. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  6. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  7. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  8. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  9. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  10. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу

Перед виконанням лабораторної роботи з’ясувати, що проектуванню підлягає пристрій, який призначений для цифрового формування конкретного аналогового сигналу певної амплітуди і частоти, а також можливістю керування в ньому фазовим зсувом.

У першому завданні потрібно скласти (побудувати) вузол синусного перетворення. Для цього потрібний вузол перетворення двійкових кодів лічильника, що лінійно зростає, у коди, що відповідає відлікам синусоїди. Таке перетворення може бути здійснено згідно табл. 1.

Для складання схеми вказаного вузла доцільно задіяти логічний перетворювач. Далі необхідно під’єднати отриманий вузол між лічильником та ЦАП.

У другому завданні потрібно скласти (побудувати) схему вузла керування фазовим зсувом сигналу і дослідити його роботу. Для цього потрібно між лічильником і вузлом синусного перетворення увімкнути суматор, що здатний додати до двох старших розрядів коду лічильника двох розрядне число від генератора коду, причому вихід переносу суматора не використовувати. Сам двох розрядний суматор можна скласти з двох одно розрядних. Генератор кодів використовується у якості датчика повідомлень, для чого два стовпчики його екрану заповнити у різнобій.

Дослідити дію пристрою, де фаза вихідного коливання залежить від коду повідомлення.

Додаткові умови для кожного робочого місця надає викладач.


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 265 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)