АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

У якому віці вагітність вважається ранньою

Прочитайте:
  1. D. Це спосіб, при якому передню черевну стінку беруть двома руками в повздовжню складку, після чого просять роділлю потужитись
  2. А. Вагітність 40 тижнів, І період пологів, активна фаза
  3. В якому віці зникає смоктальний рефлекс?
  4. В якому періоді вагітності вірус краснухи (червона висипка) має найбільшу пошкоджуючу дію
  5. В якому розмірі повинно сплачувати підприємство страхові внески до Фонду, якщо основний вид діяльності за КВЕД – 74.87.0?
  6. До чого може призвести рання вагітність
  7. Жінка після перенесеного нервового потрясіння погано спить. Якому з перерахованих снодійних засобів слід віддати перевагу для лікування безсоння?
  8. Жінка після перенесеного нервового потрясіння погано спить. Якому з перерахованих снодійних засобів слід віддати перевагу для лікування безсоння?
  9. За однією з версій, вважається, що віроїди є інтронами, що «втекли» і були вирізані в ході сплайсингу, які випадково придбали здатність до реплікації. Білків віроїди не кодують.
  10. Іграшкою, усміхатися. В положенні на животі утримує голову. Не сидить. Якому календарному

Існують вікові рамки, коли пологи можуть бути небезпечні для незміцнілого організму. Звичайно ж, це вирішується індивідуально, адже кожна дівчинка розвивається по-своєму. Тим не менше, під ранньою вагітністю розуміютьвагітність у 15-17 років. Цей вік є перехідним з дитинства у доросле життя.

Чим закінчується рання вагітність

Статистика говорить про те, що незапланована підліткова вагітність найчастіше закінчується абортами. Так, на 100 вагітностей у дівчаток-підлітків припадає 70 абортів, 15 пологів і 15 самовільних викиднів. Причому переривання вагітності у підлітків в 25% випадків відбувається на термінах 22 - 27 тижнів (аборти дозволені до 12 тижнів вагітності), що виключно негативно позначається на здоров'я дівчинки.

Як відомо, аборти (особливо перші) викликають безпліддя, яке обумовлено виникненням хронічних гінекологічних захворювань. Тому акушери-гінекологи намагаються по можливості пропагувати методи запобігання незапланованої вагітності.

На жаль, навіть сьогодні, коли зняті обмеження з усіх видів пропаганди, підлітки мало що знають про засоби контрацепції, що і позначається на їх здоров'ї.


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 386 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)