АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Лікар від Бога – слуга Батьківщини

Прочитайте:
  1. VІ. ЛІКАРНЯНА ПАЛАТА
  2. Абсорбція лікарської речовини в організмі.
  3. Благодарочка лікарям
  4. В лікарню поступив хворий, який в стані важкої депресії намагався покінчити життя самогубством. Які засоби необхідно призначити хворому ?
  5. В наркологічному відділенні психоневрологічної лікарні хворому призначено тетурам. Яке з перерахованих захворювань може бути показанням до його застосування.?
  6. Валеріана лікарська
  7. Виведення лікарської речовини з організму.
  8. Вивчення загального вигляду лікарських рослин, діючих початків та їх застосування з лікувальною метою.
  9. Види дії лікарських речовин
  10. Види дії лікарської речовини.

 

Дуже хочу поділитися враженнями простого пацієнта після перебування на лікуванні у хірургічному відділенні Звенигородськоїї ЦРЛ.

Я не бажаю нікому бути пацієнтом лікарні, але нехай знають, що у наш нелегкий час, коли чуємо слова «ганьба», є такі самовіддані і чуйні люди в білих халатах, для яких робота та турбота є єдиним цілим. Керівництво Звенигородськоїї ЦРЛ може бути спокійним, якщо під їхньою егідою працює такий колектив.

Якщо є такі люди, яких я зустріла в лікарні, значить, є майбутнє у наших дітей.

Біда спіткала мене раптово, і затяжний стан моєї хвороби я повністю довірила медичному персоналу цієї лікарні. Перш за все хочу висловити слова вдячності за самовіддані працю, людяність і доброту медичному персоналу хірургічного відділення, яке очолює справжній фахівець, лікар-хірург Микола Степанович Лаврега.

Ідеальна чистота, затишок, чіткий розпорядок роботи, зі смаком підібрана гама кольорів у палатах та коридорі, кімнатні рослини, створення найкращих умов для хворих,увага до кожної дрібнички показує досвідченість керівництва та професійність персоналу.

Відчувається, що лікарі, медичні сестри не просто працівники лікарні,а фахівці високого зиску, надзвичайної доброти, ввічливості і з відчуттям гумору. В кожному їх русі відчувається турбота і надійність.

Життя в Україні стало б набагато краще, якщо б усі ми відносились так один до одного, та усі організації і влада працювали б так, як ці лікарі.

Відповідальність, досвідченість у роботі та щирість є основними рисами лікарів хірургії.

Завжди хочеться відшукати якісь оригінальні слова,які б ніхто не говорив,але інших слів, як “ дякую ” неможливо знайти.

Від імені пацієнтів відділення дякую хірургам Миколі Степановичу Лаврезі, Івану Сергійовичу Лалиму, Олександру Олександровичу Саваріну, Руслану Миколайовичу Черненку за дбайливе ставлення до хворих, за сумлінну працю, високу професійність, самовіддачу и вміння знайти вихід, який дає позитивний результат в різних ситуаціях. Велика шана Вашим невтомним рукам.

Особлива подяка Володимиру Андрійовичу Волощуку.Він розумний, умілий, талановитий, дбайливий, чуйний, інтелигентний лікар. Володимир Андрійович дав мені віру і надію на видужання, оптимізм до життя. Він не тільки рятує життя, але й зцілює душі. Це про нього сказано: «Слугувати здоров’ю – це честь для людини. А лікар від Бога – слуга Батьківщини. Напружений графік – робота для тих, хто працює совісно, без вихідних. Це доля здоров’я в надійних руках. Це докір сумління «Чи все у нас так?’’ Робота для сильних, мудрих і чесних…»

А який прекрасний склад медичних сестер відділення, які разом із хворими переживають, заспокоюють і вселяють кожному пацієнту надію на видужання. Завжди доброзичливі, ніжні, як те сонечко, добрі душею, відкривають двері палати медсестри: Світлана Михальченко, Катерина Назаренко, Наталія Джима, Наталія Скрипник, Алла Завальнюк, Тамара Педченко, Ольга Римарчук.

Спасибі старшій медичній сестрі Олені Петріковій за чуйність, ввічливість, яка не всім притаманна.

Людмила Єржова та Олександр Горохов мають умілі руки,які роблять перев’язки безболісними.

Хочу згадати добрим словом увесь молодший медичний персонал відділення, який невтомно працює зранку до вечора, наводячи ідеальний санітарний стан у відділені. Це: Ганна Миронюк, Надія Зеленюк, Леся Кирилюк, Світлана Заверченко, Ірина Фролова, Ольга Тищенко, а також сестра – господарка Тетяна Панасюк. Секретар Людмила Тищенко, яка відповідає за діловодство та вправно друкує виписки для пацієнтів.

Настає момент, коли висловити свою вдячність словами замало, тоді дякуєш серцем і душею. Тому від щирого серця вітаю працівників хірургічного відділення з Днем святого Миколая. Нехай Миколай принесе у Вашу хату добробут, радості багато. Розбудить приспані надії. Зернятко щастя хай посіє. Зігріє гумором, любов’ю, і принесе усім здоров’я!

Стабільності, прооцвітання і вдячних пацієнтів Вам, люди в білих халатах.

 

З повагою Валентина Ленартович

Сьогодні йде Святий Миколай. Невидимою рукою він здійснює найзаповітніші дитячі мрії, приносить у кожну родину щиру втіху і любов. Це свято віри, світла і добра. Подаруймо своє тепло і увагу тим, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято.

Святий Миколаю, молися iз нами!

Хай свiтяться душi – яснiше вiд зip!

Хай в кожну родину – i місто, i двiр

Господь посилає лиш радiсть i мир

 

 

Сьогодні йде Святий Миколай. Невидимою рукою він здійснює найзаповітніші дитячі мрії, приносить у кожну родину щиру втіху і любов. Це свято віри, світла і добра. Подаруймо своє тепло і увагу тим, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято.

 

Відправити СМС


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 292 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)