АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

РЕЦЕНЗІЯ.

ХЕРСОНСЬКИЙ БАЗОВИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ

БАЗОВІ ЛЕКЦІЇ

З ТЕРАПІЇ
ДЛЯ СТУДЕНТІВ
МЕДИЧНИХ КОЛЕДЖІВ.

ЧАСТИНА І.

Підготувала:

Викладач вищої категорії циклу

терапевтичних дисциплін №1 –

Ватуля Л.Л.

Розглянуто та

Схвалено на

Засіданні циклу

“Терапії”.

Протокол №_9___

Від _24.05.99 р.___

РЕЦЕНЗІЯ.

Базові лекції з терапії для студентів медичних училищ зі спеціальності “ Сестринська справа “ підготовлені викладачем вищої категорії Херсонського базового медичного училища, лікарем-терапевтом – Ватулею Л.Л.

Базові лекції охоплюють весь навчальний матеріал згідно з програмою: методи дослідження /суб’єктивні, об’єктивні – основні клінічні та додаткові/, хвороби органів дихання, кровообігу, травлення, сечовиділення, ендокринних залоз, органів кровотворення, руху, алергічні та професійні захворювання.

Базові лекції з терапії, як навчальний посібник, можуть бути використані студентами під час самостійного вивчення навчального матеріалу з предмету “ Медсестринство в терапії “, а також медсестрами лікувальних закладів системи охорони здоров’я з метою поглиблення своїх знань

 

 

Базові лекції з терапії розглянуто та схвалено на засіданні ЦМК №1 Херсонського базового медичного коледжу. Протокол засідання №9 від 24. 05. 99 р.

Рецензенти:

Ващук М.С. – директор Херсонського базового медичного коледжу;

Буйний В.Ф. – викладач- методист, голова циклової комісії терапевтичних дисциплін №1.


Дата добавления: 2015-10-20 | Просмотры: 451 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)