АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ЗМІСТ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ ДЛЯ ПРОФЕСІЇ

Прочитайте:
  1. C. Організаційні елементи роботи
  2. II.Основна частина, розкриття змісту теми.
  3. III. Зміст навчального матеріалу
  4. IV. Зміст заняття
  5. IV. Зміст навчального матеріалу
  6. IV. Зміст навчального матеріалу
  7. IV. Зміст навчального матеріалу
  8. IV. Зміст навчального матеріалу
  9. IV. Зміст навчального матеріалу
  10. IV. Зміст навчального матеріалу

«МАНІКЮРНИК; ПЕДИКЮРНИК»

Вступ (1 аркуш) У вступі можна надати характеристику передбаченого темою дипломної роботи історичного періоду, викласти світогляд суспільства, показати сформований в цьому суспільстві ідеал краси. Дати опис видів манікюру, педикюру, сучасних напрямків моди. Необхідно описати або представити фото напрямків моди в манікюрі та педикюрі.

Розділ I. Технологія виконання манікюру. Розробка технології виконання манікюру (фото або малюнок; його характеристика - до якого типу манікюру відноситься, для якого типу нігтів та форми руки підходить; складання інструкційної або інструкційно-технологічної карти виконання манікюру, обов'язкова наявність графічних або фотозображень усіх операцій технологічної послідовності).

1.2. Технологічна послідовність виконання манікюру.

Розробку технологічної послідовності виконання манікюру необхідно розпочинати з обумовлення початкових даних, тобто необхідно з'ясувати яким операціям і в якій послідовності слід піддати нігті, щоб досягти бажаного результату.

Пильний огляд стану рук та нігтів дозволить правильно підібрати парфюмерно-косметичні засоби і матеріали для виконання певних операцій відповідно до структури нігтя. Необхідно описати вибір виду манікюру, обов'язково складається технологічна послідовність виконання манікюру в табличній формі.

Технологічна картка виконання манікюру

№ з/п Технологічна послідовність Інструменти Матеріал
       

 

Технологічна картка підтверджується схематичним зображенням або постадійно відзнятими фотокартками.

Даний розділ може містити технологічний процес виготовлення зразка (моделі), інструкційно – технологічну карту виготовлення.

 

1.2.Вибір та характеристика необхідних інструментів та обладнання (тільки для виконання тих видів робіт, які зазначені в темі дипломної роботи).

 

1.3.Вибір та характеристика матеріалів (для виконання конкретних видів робіт). Відповідно до структури нігтя і призначення дати обґрунтування вибору парфюмерно-косметичних засобів, рекомендованих для виконання тих чи інших технологічних операцій, охарактеризувати їх роль у створенні манікюру.

 

1.4. Організація робочого місця манікюрника (для виконання конкретних видів робіт).

 

Розділ IІ. Технологія виконання педикюру. Розробка технології виконання педикюру (фото або малюнок; його характеристика - до якого типу педикюру відноситься, для якого типу та форми нігтів підходить; складання інструкційної або інструкційно-технологічної карти виконання педикюру, обов'язкова наявність графічних або фотозображень усіх операцій технологічної послідовності).

2.1. Технологічна послідовність виконання педикюру.

Розробку технологічної послідовності виконання педикюру необхідно розпочинати з обумовлення початкових даних, тобто необхідно з'ясувати яким операціям і в якій послідовності слід піддати нігті та ноги, щоб досягти бажаного результату.

Пильний огляд стану ніг та нігтів дозволить правильно підібрати парфюмерно-косметичні засоби і матеріали для виконання певних операцій відповідно до структури нігтя та стану ніг. Необхідно описати вибір виду педикюру, обов'язково складається технологічна послідовність виконання педикюру в табличній формі.

Технологічна картка виконання педикюру

№ з/п Технологічна послідовність Інструменти Матеріал
       

 

Технологічна картка підтверджується схематичним зображенням або постадійно відзнятими фотокартками.

Даний розділ може містити технологічний процес виготовлення зразка (моделі), інструкційно – технологічну карту виготовлення.

 

2.2.Вибір та характеристика необхідних інструментів та обладнання (тільки для виконання тих видів робіт, які зазначені в темі дипломної роботи).

 

2.3.Вибір та характеристика матеріалів (для виконання конкретних видів робіт). Відповідно до стану ніг, структури нігтя і призначення педикюру дати обґрунтування вибору парфюмерно-косметичних засобів, рекомендованих для виконання тих чи інших технологічних операцій, охарактеризувати їх роль у створенні педикюру.

 

2.4. Організація робочого місця педикюрника (для виконання конкретних видів робіт).

 

Розділ ІІІ. Вимоги санітарії та гігієни при виконанні даної роботи.

В даному розділі учні повинні описати норми санітарії та гігієни при виконанні даного виду робіт.

 


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 1351 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)