АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Особливості виконання завдань

Прочитайте:
  1. Алгоритм виконання.
  2. Алгоритм виконання.
  3. Анатомо-топографічні особливості плеври та легень.
  4. Анатомо-фізіологічні особливості системи травлення в дітей
  5. Бухгалтерський облік та звітність про виконання Державного бюджету України
  6. Виконання Державного бюджету України та бюджетів місцевого самоврядування
  7. Виконання зобов'язань.
  8. Виконання зобов’язання
  9. Виконання лабораторної роботи
  10. Відповідальність за шкоду у разі цивільно-правового представництва, виконання завдання, виконання трудових (службових) обов’язків

Організаційні вказівки студенти одержують на першому занятті. Дані обстеження хворого записуються в чорновому варіанті і пред'являються викладачу.

Динамічний нагляд за хворим проводиться щоденно в позаурочний час, оформлюється в вигляді щоденника по формі: скарги, загальні та місцеві зміни. При перев'язках описуються місцеві зміни: область, напрям, розміри рани, характер змін стінок та дна рани, методика обробки рани (промивання, некректомія, санація країв рани та ін.), характер розчинів, чи засобів, якими обробляється рана. В щоденники за кожен день вписуються призначення. Всі щоденники підписуються куратором.

Історія хвороби оформляється в шкільному зошиті чи на скріплених листках. При заповненні паспортної частини слід враховувати, що клінічний діагноз повинен бути сформульований не пізніше третьої доби перебування хворого в стаціонарі; остаточний - здебільшого при виписці.

Захист історії хвороби проводиться в вигляді співбесіди. Передбачається контроль як знання конкретного хворого, так і теоретичної підготовки по виявлених у нього хворобах. Єдина диференційована оцінка виставляється в асистентський журнал.

7. Порядок проведення занять:

7.1. Організаційна частина - до 20 хв. ауд. роботи

7.2. Самостійна робота студентів під час курації хворого та вивчення первинної
документації. Засвоєння практичних навичок по фізикальному обстеженню пацієнта,

складанню плану діагностики, проведенні та інтерпретації даних додаткових методів дослідження, формулювання розгорнутого діагнозу згідно сучасних класифікацій, складанню плану лікування, викладенню медикаментозних призначень, формулюванню показів та вибору об'єму оперативного втручання (70 хв. ауд. роботи)

7.3. Щоденний динамічний нагляд за хворим (2 год. СПРС)

7.4. Написання історії хвороби згідно типової схеми. Підготовка теоретичних питань по наявній у пацієнта патології (6 год. СПРС).

7.5. Захист історії хвороби (90 хв. ауд. роботи).


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 320 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)