АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Еталони вірних відповідей

Прочитайте:
  1. Варіанти правильних відповідей
  2. ЕТАЛОН ВІДПОВІДЕЙ
  3. Еталони відповідей до задачі № 1
  4. Еталони відповідей до задачі № 10
  5. Еталони відповідей до задачі № 11
  6. Еталони відповідей до задачі № 13
  7. Еталони відповідей до задачі № 14
  8. Еталони відповідей до задачі № 15
  9. Еталони відповідей до задачі № 16
  10. Еталони відповідей до задачі № 17
№ тестового завдання Вірна відповідь   № тестового завдання Вірна відповідь   № тестового завдання Вірна відповідь   № тестового завдання  
  А   С   С   А
  А   D   D   А
  А   С   С   А
  Е   А   А   Е
  В   D   А   С
  D   В   С   С
  С   В   Е   В
  Е   С   Е   А
  А   В   А   А
  А   В   Е   Е
  С   Е   А   С
  А   А   А   А
  Е   А   D   D
  D   В   А   В
  D   А   В   А
  В   В   В   С
  D   D   D   Е
  В   В   D   С
  В   С   Е   А
  В   D   В   С
  В   Е   В   В
  С   Е   В   Е
  Е   С   Е   D
  D   D   А   Е
  Е   D   В   А
  С   А   С   D
  С   В   С   В
  В   А   Е   В
  В   В   А   С
  А   В   Е   В
  В   А   Е   С
  С   В   С   С
  В   А   В   В
  Д   D   С   А
  В   Е   А   Е
  Е   В   D   А
  В   С   А   А
  D   А   В   С
  А   А   А   D
  С   В   С   А
  С   С   А   А
  Е   В   В   Е
  С   D   В   Е
  Е   С   Е   С
  С   С   В   D
  В   D   С   В
  В   В   D   С
  D   А   А   А
  В   В   В   А
  А   А   D   Е

 

 

РЕЦЕНЗІЯ

на учбовий посібник Шеховцевої Т.Г., Доценка С.Я., Свистуна С.І., Кулинича О.В. “Практикум (тестові завдання за системою «Крок-2»). Розділ 3: “Нефрологія”.

 

Учбовий посібник Шеховцевої Т.Г., Доценка С.Я., Свистуна С.І., Кулинича О.В. “Практикум (тестові завдання за системою «Крок-2»). Розділ 3: “Нефрологія”, розроблений для підготовки студентів 6-го курсу до ліцензованого екзамену «Крок-2» з дисципліни внутрішні хвороби. В даному посібнику представлені матеріали з розділу нефрології.

Включені в посібник задачі повністю відповідають вимогам, щодо формату задач «Крок-2». Кількість їх – 200, достатня, щоб розкрити весь спектр патології при хворобах органів сечової системи. До кожної задачі додається 5 варіантів відповідей, з яких вірна тільки одна. З учбово-методичної точки зору учбовий посібник побудований грамотно і включає всі необхідні розділи для повного охвату тематики з нефрології. Представлений до розгляду посібник є дуже актуальною формою навчання студентів у вищих учбових закладах з позицій Болонського процесу, в тому числі підготовки до ліцензованого екзамену «Крок-2».

Висновок: учбовий посібник Шеховцевої Т.Г., Доценка С.Я., Свистуна С.І., Кулинича О.В. “Практикум (тестові завдання за системою «Крок-2»). Розділ 3: “Нефрологія”, розроблений для підготовки студентів 6-го курсу, може бути рекомендований до розгляду на Центральній методичній раді.

 

 

Рецензент:   Завідувач кафедрою клінічної фармакології, фармації і фармакотерапії доктор медичних наук, професор     О.В.Крайдашенко

 

РЕЦЕНЗІЯ

на учбовий посібник Шеховцевої Т.Г., Доценка С.Я., Свистуна С.І., Кулинича О.В. “Практикум (тестові завдання за системою «Крок-2»). Розділ 3: “Нефрологія”.

 

Учбовий посібник Шеховцевої Т.Г., Доценка С.Я., Свистуна С.І., Кулинича О.В. “Практикум (тестові завдання за системою «Крок-2»). Розділ 3: “Нефрологія”, розроблений для підготовки студентів 6-го курсу до ліцензованого екзамену «Крок-2» з дисципліни внутрішні хвороби. В даному посібнику представлені матеріали з розділу нефрології.

Включені в посібник задачі повністю відповідають вимогам, щодо формату задач «Крок-2». Кількість їх – 200 задач – достатня, щоб розкрити весь спектр патології при хворобах органів сечової системи. До кожної задачі додається 5 варіантів відповідей, з яких вірна тільки одна. З учбово-методичної точки зору учбовий посібник побудований грамотно і включає всі необхідні розділи для повного охвату теми нефрології. Представлений до розгляду посібник є дуже актуальною формою навчання студентів у вищих учбових закладах з позицій Болонського процесу, в тому числі підготовки до ліцензованого екзамену «Крок-2».

Висновок: учбовий посібник Шеховцевої Т.Г., Доценка С.Я., Свистуна С.І., Кулинича О.В. “Практикум (тестові завдання за системою «Крок-2»). Розділ 3: “Нефрологія”. розроблений для підготовки студентів 6-го курсу, може бути рекомендований до розгляду на Центральній методичній раді.

 

 

Рецензент: доцент кафедри внутрішніх хвороб 2, кандидат медичних наук       Афанасьєв А.В.

 

 

В И Т Я Г

З ПРОТОКОЛУ №8

ЗАСIДАННЯ КАФЕДРИ ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ-3

ЗАПОРIЗЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНIВЕРСИТЕТУ

 

вiд 05 березня 2009 року

Присутнi: зав. кафедри, доц.Доценко С.Я.; доц.: Шеховцева Т.Г., Медведчук Г.Я. ., Кравченко В.І.; Свистун С.І., Кулініч А.В.; асистенти: Рекалов Д.Г., Склярова Н.П., Токаренко І.І., Сичов Р.О.

Відсутні: немає.

СЛУХАЛИ:

Інформацію зав. кафедрою доц. Доценко С.Я.: про розробку співробітниками кафедри учбових посібників для студентів 6-го курсу медичного факультету, зокрема, Шеховцевої Т.Г., Доценка С.Я.., Свистуна С.І., Кулинича О.І. “ Тестові задачі з внутрішніх хвороб за системою «Крок-2». Частина 3: “ нефрологія “

 

УХВАЛИЛИ:

Рекомендувати цикловій методичній комісії ЗДМУ розглянути матеріали по учбовому посібнику для подальшого їх друку.

 

 

Голова - завiдувач кафедри,

к.мед.н, доцент С.Я. Доценко

Секретар - асистент

к.мед.н. Д.Г.Рекалов

 


Дата добавления: 2015-10-19 | Просмотры: 390 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.007 сек.)