АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Спостереження за вагітністю з обтяженим акушерським та гінекологічним анамнезом

Прочитайте:
  1. I. Спостереження за перебігом нормальної вагітності
  2. ДИСПАНСЕРНЕ СПОСТЕРЕЖЕННЯ
  3. Диспансерне спостереження
  4. Діагностика вагітності, спостереження та організація маршруту вагітної
  5. Екстрагенітальні захворювання у вагітних, які потребують спільного спостереження акушера-гінеколога і профільного фахівця
  6. Метод спостереження
  7. Особливості спостереження і догляду за хворими при кашлі, кровохарканні та легеневій кровотечі.
  8. Подальше диспансерне спостереження проводиться за жінками із персистуючими симптомами.
  9. Подальше спостереження проводиться тільки за жінками із персистуючими симптомами та наявністю чотирьох і більше рецидивів із клінічними проявами протягом року.
  10. Подальше спостереження проводиться тільки за жінками із персистуючими симптомами.
Спостереження за перебігом вагітності у жінок з безпліддям в анамнезі. Z35.0 1. Індивідуальний план ведення вагітності. 1.Прийом фолієвої кислоти до 12 тижнів вагітності (400 мкг щодня). Якщо в анамнезі відмічались випадки народження плодів/ дітей з вродженими вадами нервової трубки - 800 мкг щодня. 1. Ускладнення перебігу вагітності. 1. Виношування вагітності. 2. Відсутність акушерських та перинатальних ускладнень. Протягом вагітності та після пологового періоду.
Спостереження за перебігом вагітності з абортивним викиднем в анамнезі. Z35.1.   1. Індивідуальний план ведення вагітності. 1.Прийом фолієвої кислоти до 12 тижнів вагітності (400 мкг щодня). Якщо в анамнезі відмічались випадки народження плодів/ дітей з вродженими вадами нервової трубки - 800 мкг щодня. 1. Ускладнення перебігу вагітності. 2. В критичні терміни невиношування. 1. Виношування вагітності. 2. Відсутність акушерських та перинатальних ускладнень.     Протягом вагітності та післяпогового періоду.
Спостереження за перебігом вагітності у жінок з іншим обтяженим діторідним або акушерським анамнезомта з недостатньою допологовою допомогою в анамнезі. Вагітність: - замовчувана; - приховувана. Z35.2. Z35.3 Індивідуальний план ведення вагітності.   1.Прийом фолієвої кислоти до 12 тижнів вагітності (400 мкг щодня). Якщо в анамнезі відмічались випадки народження плодів/ дітей з вродженими вадами нервової трубки - 800 мкг щодня.   1. Ускладнення вагітності.   Відсутність акушерських та перинатальних ускладнень.   Протягом вагітності та післяпологового періоду.
Спостереження за перебігом вагітності у жінки, що народжувала багато разів. Виключено: багатодітність за відсутності поточної вагітності. Z35.4 Індивідуальний план ведення вагітності. 1.Прийом фолієвої кислоти до 12 тижнів вагітності (400 мкг щодня). Якщо в анамнезі відмічались випадки народження плодів/ дітей з вродженими вадами нервової трубки - 800 мкг щодня.   1. Ускладнення перебігу вагітності. 1. Виношуван-ня вагітності. 2. Відсутність акушерських та перинатальних ускладнень.     1. Протягом вагітності та післяпологового періоду. 2. Консульту-вання з питань планування сім'ї.
Спостереження за першороділлею похилого віку. Спостереження за першороділлею юного віку. Z35.5   Z 35.6 1. Індивідуальний план ведення вагітності. 2.Медико-генетичне консультування. 1.Прийом фолієвої кислоти до 12 тижнів вагітності (400 мкг щодня). Якщо в анамнезі відмічались випадки народження плодів/ дітей з вродженими вадами нервової трубки - 800 мкг щодня.     1. Ускладнення перебігу вагітності. 1. Виношування вагітності. 2. Відсутність акушерських та перинатальних ускладнень.   1. Протягом вагітності та післяпологового періоду. 2. Консультування з питань планування сім’ї.
Спостереження за перебігом вагітності у жінок з високим ризиком зумовленим соціальними проблемами: - з високим ризиком, зумовленим іншими причинами; - з високим ризиком, неуточненим. Z35.7     Z 35.8   Z35.9 1. Консультація психолога та працівника соціальної служби. 2. Медико-генетичне консультування. 3. Консультація нарколога. 4. Вирішення питання можливості виношування вагітності. 1.Прийом фолієвої кислоти до 12 тижнів вагітності (400 мкг щодня). Якщо в анамнезі відмічались випадки народження плодів/ дітей з вродженими вадами нервової трубки - 800 мкг щодня. 1. Ускладнення перебігу вагітності. 1. Виношування вагітності. 2. Відсутність акушерських та перинатальних ускладнень.   1. Протягом вагітності та післяпологового періоду. 2. Консульту-вання з питань планування сім’ї.

Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 454 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)