АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Дніпропетровськ – 2012

Прочитайте:
  1. Дніпропетровськ - 2004
  2. Дніпропетровськ - 2011
  3. Дніпропетровськ - 2014
  4. Дніпропетровськ – 2015
  5. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ДЕРЖАВНА МЕДИЧНА АКАДЕМІЯ

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Дніпропетровський державний університет
внутрішніх справ

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Ректор Дніпропетровського

державного університету

внутрішніх справ

генерал-майор міліції

С.М. Алфьоров

 

Інформаційне забезпечення
юридичної діяльності

 

Програма

Нормативної навчальної дисципліни

Підготовки бакалавра

напряму 6.030401 – "Правознавство"

 

(Шифр за ОПП________)

 

Дніпропетровськ – 2012


Інформаційне забезпечення юридичної діяльності//Програма навчальної дисципліни. – Дніпропетровськ: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, 2012. – 13 с.

 

РОЗРОБНИКИ:

Косиченко О. О., доцент кафедри інформатики та інформаційних технологій в діяльності ОВс, кандидат технічних наук, доцент

 

Макарченко М. М., доцент кафедри інформатики та інформаційних технологій в діяльності ОВС, кандидат фізико-математичних наук, доцент

 

 

РЕЦЕНЗЕНТИ:

 

Єршова Н. М. - завідувач кафедри прикладної математики Придніпровської державної архітектурно-будівельної академії, доктор технічних наук, професор;

 

Коротенко Г. М., професор кафедри геоінформатики Дніпропетровського національного гірничого університету, доктор технічних наук, професор.

 

 

Розглянуто на засіданні кафедри спеціальної техніки та інформаційних технологій

08.08.2012, протокол №1

 

 

Рекомендовано Науково-методичною радою університету

28.08.2012 р., протокол №7

 

 

Схвалено Вченою радою університету

01.09.2012, протокол №1

 


Вступ

 

Програма вивчення навчальної дисципліни «Інформаційне забезпечення юридичної діяльності» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.030401 – "Правознавство".

Предметом вивчення навчальної дисципліни є: Програмне забезпечення для використання у сучасному офісі для інформаційного забезпечення юридичної діяльності.

Міждисциплінарні зв’язки: Передуючи дисципліни: "Основи інформатики та обчислювальної техніки". Наступні дисципліни: "Інформаційно-бібліографічний пошук", "Сучасні інформаційні технології у правоустановчої діяльності", "Основи інформаційної безпеки".

Найважливіші світоглядні ідеї та категорії, які підлягають засвоєнню під час вивчення дисципліни «Інформаційне забезпечення юридичної діяльності». Студент повинен засвоїти основні принципи створення інформаційних об'єктів у середовищі програмного комплексу MS Office, методи роботи у комп’ютерних мережах локального та глобального типу.

Роль і значення навчальної дисципліни «Інформаційне забезпечення юридичної діяльності» у підготовці та майбутній професійній діяльності фахівця визначається великим об’ємом інформації правового та іншого характерів.

 

Основні риси навчальної та науково-творчої діяльності, необхідні для успішної роботи фахівця, а також характер навчально-пізнавальних проблем і завдань, що сприяють формуванню цих рис. Для успішної роботи фахівця необхідно вміння використовувати усе програмне забезпечення для юридичної діяльності. У тому числі існуючи інформаційні системи для юридичної та офісної діяльності.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 358 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)