АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Тема 1: Використання програми MS Power Point для створення презентацій у юридичній та комерційній діяльності

Прочитайте:
  1. Appointment
  2. Exercise 9. Talking points.
  3. Exercise 9. Talking points.
  4. MEANING FROM A STYLISTIC POINT OF VIEW
  5. Points to remember
  6. Pointеs
  7. Power Consumption
  8. Power factor
  9. Power Point форматында презентация жасау
  10. Task 10. Fill in the gaps in the two interviews below (Video 50) and compare them in terms of style. Make your point.

 

Основні поняття та інструменти MS PowerPoint. Створення презентації на основі наявних шаблонів. Режими перегляду. Робота в звичайному режимі. Додавання нового слайда. Робота у вікні діалогу з набором авторозмітки. Додавання заміток доповідача. Режим слайдів, редагування об'єктів слайда. Режим структури. Перегляд змісту презентації. Панель інструментів структури. Доповнення презентації слайдами. Робота з декількома рівнями списків. Створення підсумкового слайду. Створення базової структури презентації за допомогою майстра автозмісту. Робота в режимі сортувальника слайдів. Перестановка і копіювання слайдів. Панель інструментів сортувальника. Додавання і видалення слайдів. Переміщення слайдів між презентаціями. Шаблон дизайну та колірна схема. Форматування слайда. Створення текстових об'єктів. Переміщення і масштабування об'єктів. Зміна масштабу об'єктів. Редагування зразка слайда. Створення колонтитулів. Створення графічних об'єктів. Створення організаційної діаграми. Підготовка презентації до публікації. Організація переходів між слайдами. Анімація об’єктів. Приховання слайдів. Хронометраж доповіді. Запуск слайд-фільму.

 

Тема 2: Основні поняття, принципи роботи та використання
комп'ютерних мереж

 

Роль телекомунікації у юридичній практиці та роботі правоохоронних органів. Види сучасних мереж зв'язку. Обмін цифровою інформацією через телефонну мережу. Модеми та їх типи. Комп'ютерні мережі. Класифікація та топологія мереж. Мережне устаткування. Поняття локальної мережі. Локальні однорангові мережі і локальні мережі типу "клієнт-сервер". Корпоративні мережі. Регіональні мережі.

Глобальні мережі. Глобальна мережа Internet. Підключення персонального комп'ютера до мережі Internet по телефонній лінії. Інші види доступу до Internet. "Географія" мережі Internet (поняття IP-адреси), швидкість та шляхи проходження інформації. Поняття про протоколи передачі інформації у Internet. Класифікація сервісів Internet (розподіл на сервіси інтерактивні, прямі та відкладеного читання). Огляд основних способів використання мережі Internet: перегляд сторінок, витяг і розміщення документів, копіювання файлів, електронна пошта, телеконференції.

Програми – оглядачі (браузери) в мережі Internet. Подорож по WWW ("Всесвітній павутині"). Поняття URL. Оглядач (браузер) Microsoft Internet Explorer. Настроювання оглядача. Пошукові системи в мережі Internet та робота з ними. Сторінки Web, призначення, зміна кодування символів. Перехід по сторінках, гіперпосилання. Копіювання та вставка адреси в рядок. Збереження сторінок і зображень. Відключення завантаження зображень. Електронна пошта в мережі Internet, основні поняття й функції. Огляд програмного забезпечення (програм-клієнтів) електронної пошти.

Використання програми Outlook Express. Використання серверів "безкоштовної" електронної Web-пошти. Боротьба c улученням усілякої реклами та іншого інформаційного сміття в поштову скриньку електронної пошти. Основні погрози інформаційної безпеки при використанні електронної пошти й принципи захисту від них.

Основи використання електронного підпису в юридичній і комерційній практиці. Правове забезпечення використання електронної пошти. Поняття про інтерактивне спілкування в мережі Internet. Мультімедіа технології у мережі Internet. Культура та етика роботи в мережі Internet.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 433 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)