АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Закон інерції (перший закон Ньютона)

Прочитайте:
  1. B) любые сведения, полученные в ходе производства по делу с соблюдением требований уголовно-процессуального законодательства, имеющие отношение к делу
  2. I. Положение вопроса в различных законодательствах
  3. II. Закон
  4. XCIX. ЗАКОНЪТ
  5. Антимонопольное законодательство и регулирование
  6. Без согласия гражданина или его законного представителя допускается предоставление сведений, составляющих врачебную тайну
  7. БИОЛОГИЧЕСКИЕ ЗАКОНОМЕРНОСТИ НАСЛЕДОВАНИЯ
  8. Большинство медицинских специальностей изучает закономерности жизнедеятельности больного человека (т.е. исследует патологию человека). К их числу относится и патофизиология.
  9. Бурные крестины незаконнорожденного ребенка
  10. В очаге воспаления закономерно, в большей или меньшей мере, повышается осмотическое давление.

Формування лінії поведінки

 

Закони предків - Переконання - моделі мислення та поведінки - міжособистісні відносини, успішність або не успішність і т.д..

 

Поведінка людини на 70% залежить від генетичних факторів, так як його свідомість є продовженням свідомості попередніх поколінь; а 30% визначається взаємодією з мінливими умовами навколишнього середовища його перебування в сьогоденні.

 

Закон інерції (перший закон Ньютона)

 

Підсвідомість прагне зберегти звичний стан і потрібно зусилля, що виражається в застосуванні

 

Другого закону Ньютона, щоб змінити існуючий стан і направити протягом життєвої енергії вашої Річки Життя в нове, бажане вами позитивне русло.

 

Для вирішення певних життєвих питань ми притягуються один до одного (за законом гравітації) протилежними полюсами однакових проблем і взаємодіємо до тих пір, поки не прийдемо до потрібного чи бажаного результату.

 

Розглянемо приклад:

 

Чоловік не міг зрозуміти, чому випиває. Це не приносило йому задоволення, тому що на другий день він хворів, вініл себе і змушений був вислуховувати повчання дружини. При аналізі сімейної історії з'ясувалося, що він народжений п'ятою дитиною. З моменту зародження він відчував невдоволення мами: вагітністю, татом, старшими дітьми. У його підсвідомості записався особистий закон: отримання уваги мами «дорівнює» невдоволення і почуття провини. Тому він залучив жінку, в якої несвідомо бачив «мати» і називав її мамою (порушення договірних зобов'язань). Вона успадкувала від своїх батьків загострене бачення дурного поведінки в оточуючих, велику потребу повчати і давати поради. Працюючи начальником відділу кадрів, постійно давала поради іншим жінкам, але сама не брала повчань своєї мами. Бачила ворожість навколишнього світу вихідну більше від жінок, ніж від чоловіків. Будучи народжена пізньою дитиною, від небажаної вагітності, відчувала підвищене почуття провини, тому всі її роздратування розгорталося проти неї самої і виявлялося головними болями.

 

Навчитися жити відповідно з духовними законами можливо через накопичення свого і тільки свого ДОСВІДУ.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 274 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)