АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Контроль за діяльністю будинку-інтернату

Прочитайте:
  1. II. Завдання і функції спеціального будинку-інтернату
  2. VI. ТЕСТОВЫЙ КОНТРОЛЬ
  3. VI. Управління навчально-реабілітаційним центром та контроль за його діяльністю
  4. А. Контроль на уровне транскрипции
  5. Б). Тестовые задания для контрольного тестирования
  6. Б). Тестовые задания для контрольного тестирования
  7. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  8. Вместо гуру — самоконтроль.
  9. ВРАЧЕБНЫЙ КОНТРОЛЬ В СПОРТЕ
  10. ВРАЧЕБНЫЙ КОНТРОЛЬ В СПОРТЕ

6.1. Контроль за якістю соціально-побутового і медичного обслуговування громадян похилого віку та інвалідів, які проживають у будинку-інтернаті, додержанням санітарно-протиепідемічного режиму та наданнях спеціалізованої медичної допомоги здійснюють відповідно Міністерство соціального захисту Автономної Республіки Крим, управління соціального захисту населення обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій спільно з органами охорони здоров'я у порядку, встановленому Міністерством соціального захисту населення України й Міністерством охорони здоров'я України.

6.2. Перевірка роботи і ревізія фінансово-господарської діяльності будинку-інтернату проводяться відповідно Міністерством соціального захисту населення України, Міністерством соціального захисту Автономної Республіки Крим, управліннями соціального захисту населення обласних. Київської та Севастопольської міських державних адміністра­цій та іншими спеціально уповноваженими органами відповідно до чин­ного законодавства України.

Типове положення про психоневрологічний інтернат

(наказ Міністерства соціального захисту населення України

№ 43 від 1 квітня 1997 року)

 

(Витяг)


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 500 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)