АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Загальні положення. 1.1. Будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, геріатричний будинок-інтернат, пансіонат для ветеранів війни і праці (далі –будинок-інтернат) є

Прочитайте:
  1. I.Загальні положення
  2. V. Прикінцеві положення
  3. А. Початкове положення
  4. А. Початкове положення
  5. Б15 Охарактеризуйте будову ,положення матки
  6. Багатоплідна вагітність та неправильні положення плодА
  7. Вкажіть систематичне положення збудника лімфоми Беркіта.
  8. Завдання №4. Проаналізуйте положення органів черевної порожнини щодо очеревини.
  9. Загальні анемії.
  10. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ

1.1. Будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, геріатричний будинок-інтернат, пансіонат для ветеранів війни і праці (далі – будинок-інтернат) є стаціонарною соціально-медичною установою для постійного проживання громадян похилого віку, ветеранів війни та пра­ці, інвалідів, які потребують стороннього догляду, побутового і медично­го обслуговування.

1.2. Будинок-інтернат організовується в спеціально побудованих або пристосованих будівлях з необхідними приміщеннями, які повинні від­повідати санітарно-гігієнічним та протипожежним вимогам, вимогам техніки безпеки та мати всі види комунального благоустрою для прожи­вання громадян похилого віку та інвалідів.

1.3. Будинок-інтернат утворюється, перепрофілюється та ліквідується згідно з рішенням місцевих органів виконавчої влади за погодженням з Міністерством соціального захисту населення України.

1.4. Будинок-інтернат підпорядкований відповідно Міністерству со­ціального захисту Автономної Республіки Крим, управлінням соціально­го захисту населення обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій та відповідним органам виконавчої влади.

1.5. У своїй діяльності будинок-інтернат керується Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства соціального захисту населення України, іншими нормативними актами з питань, що регулюють діяль­ність інтернатних установ, а також цим Положенням.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 396 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)