АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Назва:Організація роботи гнійної перев’язочної.

Прочитайте:
  1. Алгоритм виконання роботи.
  2. Алгоритм виконання роботи.
  3. Алгоритм роботи.
  4. Вибір теми розрахунково-графічної роботи. Підбір і вивчення літератури
  5. Виконання роботи
  6. Виконання роботи
  7. Виконання роботи
  8. Виконання роботи
  9. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  10. Вказівки до виконання роботи

1. Інфекційні ускладнення в хірургії часто зустрічаються. Для цього робота перев’язочної сестри регламентована чистою та гнійною перев’язочними. Які хворі на Вашу думку потребують перев’язок в гнійній перев’язочній?

2. Провівши перев’язку в чистій перев’язочній сестра продовжила роботу в гнійній. Чи допустимо це?

3. Після проведення гнійної перев’язки, перев’язочну сестру хірург попросив провести чисту невелику операцію в чистій перев’язочній. За яких умов це можливо?

4. В зв’язку з недостатністю інструментів для проведення невеликої операції в чистій перев’язочній хірург попросив перев’язочну сестру принести чистий інструмент з гнійної перев’язочної. Чи допустимі такі

дії?

5. Допомігши хірургу в чистій перев’язочній у розкритті флегмони стопи перев’язочна сестра пішла знімати післяопераційні шви з рани в чисту перев’язочну. За яких умов це можливо?

6. Закінчивши перев’язки у гнійній перев’язочній сестра протерла всі поверхні вологою ганчіркою після чого зробила теж в чистій перев’язочній. В чому було допущено порушення асептики?

7. Після зняття вросшого нігтя у хворого в умовах септичної перев’язочної сестра направила його зняти шви з чистою рани в чисту перев’язочну. Що не відповідає умовам асептики?

8. Під час перев’язки у хворого в чистій перев’язочній хірургом виявлено надходження гнійного вмісту з рани. Перев’язка зупинена і хворий переведений в гнійну перев’язочну. Чи правомірні дії хірурга?

9. Для виконання перев’язки в умовах гнійної перев’язочної хірург обробив руки 40% спиртом. Чи достатньо такої антисептики?

10. Під час ревізії гнійної порожнини в умовах гнійної перев’язочної хірург попросив сестру принести з чистої перев’язочної зонд, який після використання повернув назад у чисту перев’язочну. Чи можливі такі дії хірурга?

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 660 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)