АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Порядок проведення ветеринарного контролю

Прочитайте:
  1. C.Гоління операційного поля, проведення премедикації
  2. II. Завдання та функції відділення і порядок надання соціальних послуг
  3. II. Порядок выполнения работы
  4. II. Порядок выполнения работы
  5. II. Порядок проведения предварительных осмотров
  6. III. Порядок выполнения работы.
  7. III. Порядок комплектування закладу
  8. III. Порядок проведения периодических осмотров
  9. III. Умови прийняття і порядок обслуговування громадян
  10. IV. Порядок оказания медицинской помощи беременным женщинам, роженицам и родильницам с сердечно-сосудистыми заболеваниями, требующими хирургической помощи

Виходячи з розподілу функцій між прикордонними та внутрішніми підрозділами служби Держветконтролю, порядок проведення контролю такий:

1. Прикордонні служби ветеринарного контролю перевіряють наявність усіх необхідних для ввезення документів (ветеринарного сертифіката, свідоцтва підприємства-виробника, дозволу на транзит, контракту, ін.) та проводять контроль транспортних засобів, після чого дають згоду на переміщення продукції під митним контролем до отримувача, про що робиться запис у журналі реєстрації поставки та проставляється печатка на товаросупровідних документах.

У випадку якщо є підстави вважати, що вантаж переміщується з порушенням ветеринарних вимог, служби Держветконтролю мають право на догляд, а при необхідності проводять необхідні дослідження продукції. Результати такого дослідження можуть бути підставою для повернення (заборони ввезення) підконтрольних товарів за кордон або їх знищення.

2. Внутрішні інспекції ветконтролю після надходження вантажу на підставі супровідних документів доглядають вантажі, проводять їх експертизу (аналізи), після чого дають дозвіл на використання імпортованої продукції на території України та оформлення митницею декларації.

Контроль продукції, що переміщується фізичними особами (громадянами) у неторговому обороті, здійснюють прикордонні інспекції, які і дають дозволи на її переміщення.

 


Дата добавления: 2015-10-19 | Просмотры: 339 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)