АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Відповідальність за порушення законодавства про ветмедицину

Прочитайте:
  1. B.Порушення чутливості, свідомості
  2. E. - Порушення слиновиділення.
  3. E. - Порушення слиновиділення.
  4. Адміністративні правопорушення в галузі охорони здоров'я. Адміністративна відповідальність медичних працівників
  5. Алгоритми лікувально-діагностичних заходів при гострих порушеннях мозкового кровообігу на госпітальному етапі
  6. Анатомо-фізіологічна характеристика шляхів виведення з організму продуктів обміну речовин, можливі порушення.
  7. Аритмії зумовлені порушенням автоматизму.
  8. Аритмії зумовлені порушенням провідності міокарда.
  9. Аритмії, обумовлені порушенням утворення збудження.
  10. В патогенезі сепсису і його ускладнень провідну роль відіграють: ендогенні медіатори, порушення

Згідно зі статтею 157 Кримінального кодексу за порушення ветеринарних правил, що спричинило до поширення епізоотії або тяжких наслідків, до фізичних та службових осіб може застосовуватись санкція у вигляді штрафу від восьми до п'ятнадцяти розмірів заробітної плати, а в окремих випадках - позбавлення волі строком до двох років. Міру вини і покарання визначає суд в кожному конкретному випадку.

Законом України "Про відповідальність підприємств, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину" від 5 грудня 1996 року №568/96-ВР встановлено відповідальність підприємств, установ та організацій за правопорушення у галузі ветеринарної медицини при переміщенні підконтрольних об'єктів через митний кордон. Нижче подаємо витяги зі статті 1 закону, що застосовується за умови виявлення таких порушень до суб'єктів ЗЕД.

Сплата штрафів не звільняє підприємство від усунення допущених порушень і відшкодування завданих збитків в порядку, установленому законодавством.

Рішення державних інспекторів ветеринарної медицини про накладання штрафів оформляються постановами.

Примірник постанови надсилається державній податковій адміністрації за місцезнаходженням підприємства для контролю за сплатою штрафу.

Штраф підлягає сплаті підприємством у п'ятнадцятиденний термін з дня його накладення. У разі несплати штрафу у зазначений термін він стягується в судовому порядку.


Дата добавления: 2015-10-19 | Просмотры: 397 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)