АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Ввезення риби та інших гідробіонітів

Прочитайте:
  1. В процесі експлуатації промислових та інших об’єктів, що є джерелами забруднення атмосферного
  2. Ввезення м'яса птиці та харчових яєць
  3. Ветсанекспертиза інших продуктів.
  4. Догляд за хворими як лікувальний чинник, його місце серед інших методів лікування..
  5. Долікарська допомога при задусі, утопленні, отруєнні, та в інших випадках
  6. З високим прямим стоянням стрілоподібного шва при інших формах звуження тазу. При поперечнозвуженому
  7. За допомогою якого тесту можна віддиференціювати Mycobacterium tuberculosis від інших мікобактерій?
  8. Забезпечення інвалідів та інших громадян спеціальними засобами пересування, індивідуальними пристроями та іншими засобами реабілітації
  9. Зміни з боку інших органів і систем.

До ввезення допускається продукція за умови, що вона благополучна щодо гострозаразних хвороб і її відвантажують з епізоотично благополучних адміністративних територій країни-експортера.

Доброякісна і свіжоморожена риба повинна мати природне забарвлення, непошкоджену луску та тіло. Забарвлення зябер від темно- до блідочервоного. М'язева тканина після відтавання не повинна мати стороннього запаху. Риба та інші гідробіоніти, що в процесі зберігання піддавались дефростації, до імпорту не допускаються. Температура у товщі має бути не вищою -80С. В партії товару не повинно бути екземплярів, що за своєю природою є токсичними чи неїстівними.

Імпортовані продукти не повинні містити токсичних речовин (солей важких металів, пестицидів тощо), засобів консервування, сальмонел або інших збудників бактеріальних інфекцій, не повинні піддаватись іонізуючому та ультрафіолетовому опроміненню, а рівень радіоактивного забруднення - перевищувати встановлених норм.

Пакувальний матеріал має бути першого вжитку і відповідати санітарно-гігієнічним вимогам, що діють в Україні, і нести всю належну у таких випадках інформацію українською мовою.

Транспортні засоби готуються і дезінфікуються згідно з діючими в країні експортера правилами.

Придатність продуктів до споживання людиною засвідчується сертифікатом якості, а виконання ветеринарних вимог - ветеринарним сертифікатом країни експорту.


Дата добавления: 2015-10-19 | Просмотры: 375 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)