АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Кашлюк може бути відвернена за коклюшної вакциною, яка є частиною АКДС (дифтерія, правець, коклюшу) імунізації.

Прочитайте:
  1. Бактеріологічний метод діагностики кашлюку
  2. Кашлюк і паракашлюк
  3. Тема : Інфекції зовнішніх покривів: сказ, правець, сибірка.
  4. Техніка проведення щеплення проти кашлюку, дифтерії, правця

Поширених інфекційних захворювань у дітей

Сезонний грип

Сезонний грип (або грип) викликається різними штамами вірусу грипу. Зазвичай симптомами є висока температура, головний біль, болі в м'язах, сильна втома, біль у горлі і кашель. Хвороба і пронос може статися, особливо у дітей. Це іноді супроводжується або в грудях інфекцій, які можуть бути дуже серйозними. Це часто відбувається під час епідемій, найчастіше в зимовий час,

Грип передається від людини до людини при кашлі та чханні. Він може швидко поширитися в сім'ях і школах, де є багато людей, що живуть близько один до одного. Грип може передаватися іншим людям протягом 3-5 днів після початку симптомів.

Там не існує специфічного лікування, але є багато засобів правового захисту від фармацевтів, щоб полегшити симптоми. Дітям не слід давати будь-які препарати, що містять аспірин. Якщо ви дугу небудь сумніви з приводу змісту "грип" засіб правового захисту, будь ласка, проконсультуйтеся з фармацевтом. Діти, постраждалі від грипу слід заохочувати, щоб відпочити і випити багато води або інших рідин. Їх слід заохочувати, щоб прикривати рот при кашлі і тканин використання паперу при чханні. Миття рук необхідно заохочувати і догляд за молодшими дітьми.

Щорічно вакцини проти ймовірного поширених типів вірусу готові і повинні бути дані людям загрозу, особливо літніх людей та осіб з хронічними захворюваннями серця, грудей або хвороби нирок. Здорові діти та дорослі не потрібно імунізації, хоча діти з астмою повинні бути захищені.

Кашлюк

Кашлюк - або кашлюк - це інфекція дихальних системи, викликаних бактерією Bordetella коклюшу (або B. коклюш). Він характеризується важким напади кашлю, які закінчуються на "коклюш" звук, коли людина дихає дюйма

Перші симптоми коклюшу є аналогічними застуди:

• нежить

• чхання

• легкий кашель

• субфебрильна температура

Приблизно через 1 до 2 тижнів, сухий, дратівливий кашель розвивається в напади кашлю. Під час нападу кашлю, який може тривати протягом більше однієї хвилини, дитина може виявитися червоні або фіолетові. Наприкінці підходять, дитина може зробити характерний судомний звук при диханні або блювота. Між атаками, дитина зазвичай почуває себе добре.

Хоча цілком імовірно, що немовлят і дітей молодшого віку, інфікованих B. коклюшу буде розвиватися характерні епізоди кашлю з супроводжуючими їх вигук, нол всі будуть. Однак, іноді діти не кашляєте або вигук, як старші діти роблять. Вони можуть виглядати, як ніби вони хапаючи ротом повітря з почервонілими торці може фактично зупинити дихання на кілька секунд під час особливо погано підходить.

Коклюш є дуже заразним. Бактерії передаються від людини до людини через крихітні краплі рідини з носа інфікованої людини або рот. Вони можуть переноситися по повітрю, коли людина чхає, кашляє або сміється. Інших, то може заразитися від вдихання крапель або отримання краплі на руках, а потім до їх роти і носи.

Бактерії процвітають в дихальних шляхах, де вони виробляють токсини, які ушкоджують крихітні волоски (війки). Це призводить до збільшення запалення дихальних шляхів, і типовий кашель, який є відмітною ознакою інфекції

Інфіковані люди дуги найбільш заразні в ранніх стадіях захворювання до 2 тижнів після починається кашель. Антибіотики скоротити період заразність до 5 днів після початку лікування антибіотиками.

Кашлюк може бути відвернена за коклюшної вакциною, яка є частиною АКДС (дифтерія, правець, коклюшу) імунізації.

Експерти вважають, що до 80% неімунізованих членів сім'ї буде розвиватися кашлюк якщо вони живуть у тому ж будинку, той, хто має інфекцію. З цієї причини, кожен, хто входить в тісний контакт з кимось, хто має коклюшу повинні отримувати антибіотики, щоб запобігти поширенню хвороби.. Маленькі діти, які не отримали всі п'ять доз вакцини може знадобитися ревакцинація при контакті з інфікованим членом сім'ї.

Інкубаційний період (час між зараженням і появою симптомів) для коклюшу, як правило, від 7 до 10 днів, але може бути менше, ніж 21 днів. Кашлюк може викликати довготривалі симптоми. Дитина зазвичай має від 1 до 2 тижнів симптоми застуди, а потім приблизно від 2 до 4 тижнів сильний кашель, хоча кашель атаки можуть іноді й довше. Останній етап складається з ще декількох тижнів з поступовим відновленням дозволу симптомів. У деяких дітей, відновний період може тривати протягом декількох місяців.

Щоб поставити діагноз коклюш, доктор візьме історію хвороби, зробити ретельний медичний огляд, а також прийняти горла і носа слиз зразки, які будуть розглянуті і культивували протягом бактерій B. коклюшу. Аналізи крові і рентген грудної клітини також може бути зроблено.

Якщо у дитини коклюш, вона буде лікувати за допомогою антибіотиків, як правило, протягом 2 тижнів. Багато експертів вважають, що препарат є найбільш ефективним у скороченні інфекції, коли він дав у першій стадії захворювання, перед нападами кашлю почати. Але навіть якщо антибіотики почалася пізніше, але вони дуже важливі, тому що вони можуть зупинити поширення інфекції кашлюку іншим.

Деякі діти з кашлюк треба лікувати в стаціонарі. Немовлята і діти молодшого віку дуги більш імовірно, будуть госпіталізовані, тому що вони мають більш високий ризик розвитку ускладнень, таких як пневмонія, яка зустрічається приблизно у 1 з 5 дітей віком до 1 року, які мають коклюшу.

У той час як у лікарні, дитині може знадобитися відсмоктування товстих виділення з органів дихання. Дихання буде контролюватися і кисню дано, якщо це необхідно. Внутрішньовенні рідини може знадобитися, якщо дитина показує ознаки зневоднення або має труднощі при харчуванні. Заходи безпеки будуть прийняті для запобігання поширення інфекції для інших пацієнтів, персоналу лікарні, і відвідувачів.

Вітрянка

Вітряна віспа є поширеним інфекційним захворюванням. Це викликано вірусом, який називається вітряної віспи і поширюється при чханні і кашлі або при безпосередньому контакті з розбитими пухирі вітряної віспи. Це набагато серйозніший у дорослих, ніж у дітей і може стати серйозною проблемою під час вагітності. Черепиця (також відомий як оперізуючий лишай) є реактивація вірусу і буде розвиватися тільки особою, раніше хворіли на вітрянку.

Вітрянка, як помірний випадок грипу з зудить. Висип є найбільш помітною особливістю і починає як посіви підняли червоні плями. Вони розвиваються в маленькі пухирі які зрештою струпами в 3-4 дні. Вітряна віспа є в основному захворюванням дітей і, як правило, але не завжди, легка форма захворювання.

Вітряна віспа є дуже заразним і зазвичай передається від людини до людини при кашлі та чханні. Інкубаційний період складає від двох до трьох тижнів. Діти з вітрянкою може передати його іншим від 1-2 днів до появи висипу до 5 днів після висипу не розпочався. Дитина, якій була вітрянка буде імунітету на все життя. Тому що це реактивація вірусу, ви не можете спіймати черепиці. Тим не менш, рідина з бульбашок можуть передавати вірус іншим людям, які будуть розвивати вітряну віспу, якщо вони ніколи не мали його раніше. Висип повинна бути покрита суху пов'язку, поки пухирі не висохло.

Вітряна віспа є дуже заразним і це дуже важко, щоб запобігти його поширення від людини до людини. Отримання дитини кашляти в серветку і тримати їх подалі від чутливих людей повинні допомогти запобігти передачі вітрянки.

Свинка

Свинка є інфекційним вірусним захворюванням, що викликається параміксовірус. Вона вражає головним чином слинних залоз, але іноді й інші частини тіла страждають. Свинка зазвичай вражає дітей, але можуть вражати будь-яку вікову групу.

Свинка зазвичай починається з 2 або 3 дні дискомфорту і підвищенням температури. Це супроводжується настанням дискомфорт і набряк привушної залози, які розташовані нижче вух і, як правило, не може відчуватися. Пухлина може бути в обох залозах або тільки з одного боку і може призвести до earlobcs стирчати і обличчі з'являються опухлі. Рот може відчувати себе сухо і ковтання можуть бути болісними. Симптоми зазвичай тривають протягом 3 або 4 днів, але може тривати більше тижня. Вірус епідемічного паротиту є поширеною причиною вірусного менінгіту, яка, як правило, не дуже м'який і не має After Effects.

Свинка зазвичай передається від людини до людини при кашлі та чханні. Менш часто, це може передаватися через безпосередній контакт зі слиною хтось зі свинкою. Люди з Свинка може передати його іншим незадовго до початку симптомів поки відразу після набрякання не пішла.


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 443 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)