АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Єдиним ефективним способом профілактики паротиту для імунізації всіх дітей проти його з вакциною MMR в рамках програми рутинної імунізації дітей.

Прочитайте:
  1. A. Органы государственного управления правомерны принять правовые акты, не противоречащие законам.
  2. D. Он не был прав, когда привлекал учащихся к тяжелой физической работе, т.к. это противоречит Закону об охране труда.
  3. I. АБСОЛЮТНЫЕ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
  4. I. Противоположные философские системы
  5. А. Барьеры против инфекций
  6. Анатомо-фізіологічні особливості ендокринної системи у дітей раннього віку. Медсестринське обстеження даної системи.
  7. Анатомо-фізіологічні особливості кісткової системи у дітей.
  8. Анатомо-фізіологічні особливості органів травлення у дітей.
  9. Анкета вивчення гігієнічних навичок дітей і підлітків
  10. Антибактеріальні препарати. Протипаразитарні препарати.

Скарлатина

Скарлатина (також відомий як Скарлатина) обумовлений А. бактерією Streptococcus Це часто впливає на дітей у віці від 2 до 10 років.

Хвороба звичайно починається з болю в горлі, головний біль і лихоманка. Висип зазвичай спалахує на другий день і триває від 3 до 6 днів. Висип часто починається з масою крихітних яскраво-червоні плями на шиї і грудей і, як правило, поширюються по тілу. Висип зазвичай не з'являється на обличчі, але щоки буде виглядати дуже почервоніла. Висип стає білим, якщо ви натиснете на ньому. Часто здирає шкіру, особливо на руках, ногах і паху. Мові часто має товстий білий наліт, що пілінг після чотирьох або п'яти днів виробництву полуниці, як зовнішній вигляд.

Скарлатина інфекційні, особливо в домашніх умовах. Інфекція передається від людини до людини через дотик або через кашель і чхання. Інкубаційний період короткий, від 1 до 3 днів, і люди не залишаються заразними протягом довго після лікування антибіотиками призначають,

Діти з скарлатини слід лікувати за допомогою антибіотиків. Після 48 годин лікування, вони не перестануть бути заразним. Там немає доступних імунізації проти інфекції.

Щоб запобігти поширенню інфекції протягом 24 годин після початку антибіотиків, питна "дитині окуляри, посуд, постільна білизна та рушники повинні утримуватися окремо від осіб, що належать до інших членів сім'ї. Ці елементи повинні потім промити гарячою водою з милом.

Кір

Кір, яка також називається кір, є досить заразною респіраторної інфекції, яка викликана вірусом. Це викликає все тіло шкірний висип і грипоподібні симптоми, включаючи лихоманку, кашель і нежить. З Збудником кору є вірус, немає ніякої конкретної медичної допомоги, і вірус повинен йти своїм шляхом. Але дитина, яка хвора повинні бути впевнені, щоб отримати достатню кількість рідини і відпочинку, і утриматися від поширення інфекції для інших.

У той час як кір ймовірно, найвідоміший для всього тіла, він викликає висипання, перші симптоми інфекції, як правило, сухий кашель, нежить, висока температура, і червоні очі. Характерним маркером кору плями Копліка, невеликі червоні плями з синьо-біло центри, які з'являються в роті.

Корі висип зазвичай має червоний або червоно-коричневий плямистий зовнішній вигляд, і першим зазвичай проявляється на лобі, потім поширюється вниз по обличчю, шиї і тілу, потім вниз на руки і ноги.

Немовлята дуги зазвичай захищені від кору протягом 6 місяців після народження через імунітет передається від матері. Діти старшого віку, як правило, зроблені щеплення від кору відповідно до вимог держави і школи здоров'я.

Для більшості дітей, вакцина проти кору є частиною кору, паротиту та краснухи щеплення (MMR) або measlcs, паротиту та вітряної віспи rubclla-імунізації (MMRV) вводиться в 12 до 15 місяців і знову на 4-6-річного віку.


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 426 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)