АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Порушення менопаузи та інші розлади в періоді перед менопаузою

Прочитайте:
  1. CЛАБЫЕ МЕСТА ПЕРЕДНЕЙ БРЮШНОЙ СТЕНКИ
  2. E. - Порушення слиновиділення.
  3. E. - Порушення слиновиділення.
  4. E. - Праве передсердя, верхня порожниста вена.
  5. E. - Присереднього шкірного нерва передпліччя.
  6. Адміністративні правопорушення в галузі охорони здоров'я. Адміністративна відповідальність медичних працівників
  7. Алгоритми лікувально-діагностичних заходів при гострих порушеннях мозкового кровообігу на госпітальному етапі
  8. Анатомо-фізіологічна характеристика шляхів виведення з організму продуктів обміну речовин, можливі порушення.
  9. Аритмії зумовлені порушенням автоматизму.
  10. Аритмії зумовлені порушенням провідності міокарда.

 

Кровотеча в періоді після менопаузи. N 95.0 1. Відповідно до рубрики Г. 2. УЗД органів малого таза.   Скерування в гінекологічний стаціонар.   Кровотеча в менопаузі. Відсутність клінічних проявів.   Залежно від виявленої патології
Менопауза і клімактеричний стан (припливи, безсоння, головний біль, недостатня зосередженість). N 95.1 1. Відповідно до рубрики Г. 2. УЗД органів малого таза. 3. Мамографія за показаннями. 4. Консультація профільних спеціалістів (невропатолог, терапевт та інші). 1. Циклічна системна замісна гормональна терапія. 2. Фізіо-, психотерапія. 3. Симптоматична терапія. - Відсутність або зменшення проявів.   1. Постійно (огляд двічі на рік). 2. Нез’явлення на огляд протягом 1 року за умови попередньої поін-формованості.
Атрофічний вагініт у періоді постменопаузи. Сенільний (атрофічний) вагініт. N 95.2 1. Відповідно до рубрики Г. 2. УЗД органів малого таза. 3. Мамографія за показаннями. 4. Бактеріоско­пічне дослід-ження мазків з піхви. 1. Циклічна системна та місцева замісна гормональна терапія. 2. Антибактері­альна терапія за показаннями. 3. Препарати для відновлення біоценозу піхви. -   1. Відсутність клінічних проявів. 2. Нормалізація біоценозу піхви. 1. Постійно (огляд двічі на рік). 2. Нез’явлення на огляд протягом 1 року за умови попередньої поін-формованості.
Стани, пов’язані зі штучною менопаузою. Інші уточнені порушення в періоді менопаузи та після менопаузи. Порушення в періоді менопаузи та після менопаузи, неуточнені. N 95.3 N 95.8 N 95.9 1. Відповідно до рубрики Г. 2. УЗД органів малого таза. 3. Мамографія за показаннями. 4. Консультація профільних спеціалістів (невропатолог, терапевт та інші). 1. Замісна гормонотерапія естрогенами при проведенні тотальної гістеректомії. 2. Замісна комбіно-вана гормонотерапія. - Відсутність клінічних проявів. 1. Постійно (огляд двічі на рік). 2. Нез’явлення на огляд протягом 1 року за умови попередньої поін-формованості.
               

V. Питання планування сім’ї


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 467 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)