АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Рекомендовано Центральним методичним кабінетом з вищої медичної освіти МОЗ України для викладачів вищих медичних навчальних закладів IY рівня акредитації (протокол від )

Прочитайте:
  1. III. Розгляд медичних справ в експертних комісіях
  2. А.3.2.2. Етапи надання медичної допомоги вагітним з артеріальною гіпертензією
  3. Адміністративні правопорушення в галузі охорони здоров'я. Адміністративна відповідальність медичних працівників
  4. Анатомічні дефекти і прирівняні до них стани
  5. Б – тести для контролю вихідного рівня знань.
  6. Б – тести для контролю вихідного рівня знань.
  7. Використання партограми є обов’язковим на всіх рівнях надання акушерської допомоги та виключає одночасні записи в історії пологів.
  8. Вимоги до медичних працівників
  9. ДЕОНТОЛОГIЯ ВЗАЄМОСТОСУНКІВ МЕДИЧНИХ ПРАЦIВНИКIВ
  10. дисертаційні роботи послідовників академіка НАПН України Т. С. Яценко

Міністерство освіти і науки України

Міністерство охорони здоров’я України

 

ПАТОЛОГІЧНЕ АКУШЕРСТВО

ЗМІСТОВІ МОДУЛІ З ДИСЦИПЛІНИ

«АКУШЕРСТВО І ГІНЕКОЛОГІЯ»

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

ВИЩИХ МДИЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

Київ

 

 

УДК 618(072)

ББК 57.1я7

М-54

 

Патологічне акушерство. (змістові модулі з дисципліни «Акушерство і гінекологія»). Методичні вказівки для викладачів вищих медичних навчальних закладів / Венцківський Б.М., Камінський В.В., Грищенко В.І., Жилка Н. Я., Сенчук А.Я., Астахов В.М. та інші – К.: «Чайка-Всесвіт», 2008.–.... с.

 

ISBN

 

 

Книга містить методичні вказівки для викладання навчального матеріалу з патологічного акушерства (змістових модулів за системою КМСОНП) з дисципліни «акушерство і гінекологія». Методичні вказівки підготовлені згідно з програмою навчання на медичному факультеті за спеціальністю «лікувальна справа». Описано методику викладання основних розділів патологічного акушерства. Навчальний матеріал наданий виходячи з принципів доказової медицини і містить сучасну інформацію про патологічний перебіг вагітності і пологів, ведення вагітності, пологів і післяпологового періоду з ускладненнями. Один з розділів книги присвячений введенню в доказову медицину.

Для викладачів вищих медичних навчальних закладів.

 

Рекомендовано Центральним методичним кабінетом з вищої медичної освіти МОЗ України для викладачів вищих медичних навчальних закладів IY рівня акредитації (протокол від)

ISBN © Авторський колектив, 2008 © Проект «Здоров’я матері та дитини», 2008

Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 503 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)