АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Гарантійні зобов'язання підприємств-виготівників

6.1. На всі вироби, що виготовляються підприємствами, встановлюються гарантійні терміни експлуатації згідно з чинною технічною документацією.

6.2. Підприємство повинно гарантувати:

відповідність якості протезно-ортопедичних виробів вимогам чинних нормативних документів та технічної документації;

технічне обслуговування та гарантійний ремонт.

6.3. Гарантійний термін експлуатації встановлюється від дня видачі (придбання) готового виробу в експлуатацію.

6.4. У випадках виявлення браку або поломки виробів не з вини інваліда протягом гарантійного терміну експлуатації підприємство зобов'язане за свій рахунок у 14-денний строк або за згодою сторін в інший термін усунути несправність і оплатити проїзд замовнику.

Замовник має право пред'явити підприємству вимогу про усунення браку після закінчення гарантійного терміну експлуатації виробу (протягом установленого терміну експлуатації виробу), якщо у виробі був виявлений брак, допущений з вини підприємства-виготівника.

6.5. При виявленні непоправного браку, який неможливо ліквідувати, підприємство зобов'язане запропонувати (за наявності обмінного фонду) аналогічний виріб належної якості або ж відновити поза чергою замовлення і

виготовити виріб у найкоротший термін але не довше 30 днів.

6.6. Претензії до якості виробів розглядаються адміністрацією підприємства в день подання заяви в присутності замовника. При незгоді замовника з рішенням адміністрації підприємства претензія розглядається Міністерством праці та соціального захисту Автономної Республіки Крим, управліннями соціального захисту населення обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій, у разі незгоди з прийнятим рішенням – вище поставленими організаціями (об’єднанням «Укрпротез» та Міністерством праці та соціальної політики України) або іншими органами згідно з чинним законодавством.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 402 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)