АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

II. Обов'язки

1. Проводить прибирання процедурного кабінету відповідно до встановлених правил.

2. Допомагає медсестрі процедурного кабінету при отриманні медикаментів, інструментарію та доставки їх у кабінет.

3. Отримує у сестри-хазяйки і забезпечує правильне зберігання та використання господарського інвентарю, мийних та дезінфекційних засобів.

4. При виявленні у відділенні хворого з інфекційним захворюванням проводить у процедурному кабінеті поточну та остаточну дезінфекції.

5. За вказівкою медсестри процедурного кабінету супроводжує хворих у палати.

6. Негайно повідомляє сестрі-хазяйці про помічені недоліки в системі опалення, водопостачання, каналізації, в електроприладах і т. п.

7. Бере участь у заняттях із сантехмінімуму та підвищення кваліфікації, що проводяться у відділенні для молодшого медичного персоналу.

III. Права

Санітарка процедурного кабінету має право:

1. Отримувати інформацію, необхідну для виконання своїх обов'язків.

2. Вносити пропозиції керівництву відділення з поліпшення організації умов своєї праці.

IV. Відповідальність

Несе відповідальність за нечітке або несвоєчасне виконання обов'язків, передбачених цією інструкцією і правилами внутрішнього трудового розпорядку.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 401 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)