АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Хлорофіл Ликвид (Хлорофіл рідкий)

Прочитайте:
  1. Задачи и основы организации единой государственной системы предупреждения и ликвидации чрезвычайных ситуаций
  2. Лекция № 2. Единая государственная система предупреждения и ликвидации чрезвычайных ситуаций
  3. Ликвидация чрезвычайной ситуации считается завершённой по окончании проведения аварийно-спасательных и других неотложных работ, в том числе медико-санитарных.
  4. Медико-санитарное обеспечение при ликвидации последствий природных катастроф.
  5. МЕДИКО-САНИТАРНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ ПРИ ЛИКВИДАЦИИ ПОСЛЕДСТВИЙ ЧРЕЗВЫЧАЙНЫХ СИТУАЦИЙ ТЕХНОГЕННОГО (АНТРОПОГЕННОГО) ХАРАКТЕРА
  6. Медичних препаратів офіційно зареєстрованих в Україні при захворюваннях ШКТ з хлорофілом немає.
  7. Основные мероприятия по предупреждению и ликвидации последствий чрезвычайных ситуаций РСЧС
  8. Особенности организации медицинского обеспечения при ликвидации радиационных аварий и катастроф
  9. Режимы функционирования единой государственной системы предупреждения и ликвидации чрезвычайных ситуаций
  10. Служба медицины катастроф Министерства Обороны Российской Федерации и силы МВД, МПС России, предназначенные для ликвидации медико-санитарных последствий ЧС

- Підтримує і стимулює кровоносну систему.

- Сприяє оновленню тканин і швидкому загоєнню ран.

- Стимулює імунну систему організму.

 

Всі ссавці, крім гомо сапієнс, під час хвороби дотримуються «зеленої дієти». Цілюща сила зелених рослин відома з незапам'ятних часів. Це пояснюється вмістом в них великої кількості хлорофілу. Перетворюючи енергію сонячного світла, хлорофіл відіграє дуже важливу роль в житті рослин. Наукове визначення хлорофілу - це зелений пігмент рослин, за допомогою якого вони вловлюють енергію сонячного світла і здійснюють фотосинтез. Вчені виявили дивовижну схожість в будові молекули хлорофілу і гемоглобіну - основного дихального пігменту крові людини. Єдина відмінність полягає в тому, що в центрі хелатного комплексу в хлорофілі знаходиться атом магнію, а в гемоглобіні - залізо. Тому хлорофіл здатний надавати на кров вплив, схожу з дією гемоглобіну: підвищувати рівень кисню, прискорювати азотистий обмін.

Хлорофіл зміцнює клітинні мембрани, сприяє формуванню сполучної тканини, що допомагає в загоєнні ерозій, виразок, відкритих ран. Хлорофіл підсилює імунну функцію організму, прискорюючи фагоцитоз. Крім цих дивовижних якостей, здатний запобігати патологічні зміни молекул ДНК. Деякі дослідники вважають, що хлорофіл блокує перший етап перетворення здорових клітин в ракові. Таким чином, він є ще й антимутагеном.

У складі хлорофілу є вітамін К, що робить його прекрасним засобом для профілактики сечокам'яної хвороби, так як він стримує утворення кристалів оксалату кальцію в сечі. Хлорофіл виводить з організму токсини, а також діє як слабкий сечогінний засіб. Він володіє дезодорує властивістю, зокрема видаляє неприємний запах з рота. Покращує роботу щитовидної і підшлункової залоз. Допомагає при анемічних станах, регулює кров'яний тиск, підсилює роботу кишечника, знижує нервозність.

Хлорофіл необхідний людям, з яких-небудь причин отримують мало сонячного світла - офісним працівникам і всім тим, хто безвиїзно живе у великих містах.

Водорозчинний екстракт хлорофілу від NSP отриманий з люцерни і називається хлорофіліном. Крім використання в якості біологічно активної добавки, рідкий хлорофіл може застосовуватися для спринцювання при трихомонадном кольпіті, а також для полоскання носоглотки при ЛОР-патології.

Короткий опис дії хлорофілу:

- Зупиняє ріст бактерій в ранах, анаеробних бактерій і грибків в кишечнику;

- Знищує неприємний запах з рота і зменшує запах тіла;

- Виводить надлишки лікарських препаратів, бореться з токсинами, дезактивує багато канцерогенів;

- Зупиняє карієс і запалення ясен (при використанні як аплікацій); протидіє наступним захворювань: застуді (запалене горло), пиорее, гингивиту, запальним процесам, виразці шлунка і кишечника, всім шкірним запаленням, артриту, панкреатиту;

- Бере участь у синтезі клітин крові;

- Сприяє відновленню тканин;

- Протидіє радіаційному ураженню;

- Підтримує здорову кишкову флору;

- Активізує дію ферментів, що беруть участь у синтезі вітамінів Е, А і К;

- Підсилює вироблення молока у годуючих матерів.

Склад 1-ої чайної ложки (5 мл):

Хлорофілін (з люцерни) - 15 мг

Розчин ароматизований ментоловим маслом.

Застосування: приймати по 1 чайній ложці, розведеною в склянці води, 2 рази на день.

 


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 480 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)