АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Медичних препаратів офіційно зареєстрованих в Україні при захворюваннях ШКТ з хлорофілом немає.

Прочитайте:
  1. Б) Визначте показання до застосування препаратів.
  2. Багато психотропних препаратів (мескалін, ЛСД) імітують природні медіатори. На який процес синаптичної передачі вони впливають?
  3. Вкажіть, які з препаратів мають антисклеротичну дію
  4. Внутрішньовенне введення препаратів
  5. Внутрішньовенне струминне введення лікарських препаратів
  6. Внутрішньом’язове введення лікарських препаратів
  7. Групи препаратів, які застосовують для медикаментного лікування гострого глибокого карієсу.
  8. Групи протигельмінтних препаратів
  9. Дезінфекція медичних термометрів
  10. Дитині 3 дні, стан задовільний, патологічних змін немає. До якої вакцинації необхідно підготувати дитину?

 

 

Печінка і жовчний міхур

 

MILK THISTLE

Молочний чортополох (Розторопша)

- Підсилює детоксикаційну функцію печінки

- Перешкоджає руйнуванню гепатоцитів і сприяє регенерації печінкової тканини (гепатопротекторну дію)

- Має протизапальну і антиоксидантними властивостями

- Підвищує секрецію жовчі (холіноретична дія) і покращує переварювання жирів

- Покращує стан шкірних покривів

 

Печінка, будучи основним очищаючим органом, відіграє життєво важливу роль у збереженні Вашого здоров'я. Молочний чортополох тисячоліттями використовувався для лікування печінки. Він містить натуральну речовину силімарин - це суміш глікозидів (силібін, силідіанін, сіліхрістін), яка насамперед допомагає печінці здійснювати детоксикаційну функцію, у тому числі за рахунок підвищення рівня антиоксидантного захисту (підвищується вміст суперок-сіддісмутази і глютатіонпероксидази). Очевидно, що всі вищезгадані властивості ставлять препарати розторопші в один ряд з лікарськими препаратами, коли мова йде про гострих або хронічних захворюваннях печінки і навіть про цироз. Силімарин володіє не тільки антиоксидантними властивостями, але впливає на печінку ще двома способами: по-перше, він зміцнює клітинні мембрани, а по-друге, сприяє утворенню нових клітин, стимулюючи синтез білка. В результаті збільшується вироблення жовчі. Якщо печінка функціонує нормально, то підтримується і вся імунна система організму. Це також відноситься до протиракового захисту організму, особливо, коли мова йде про гормонально залежних пухлинах. Тому рекомендується прийом молочного чортополоху для профілактики захворювань жіночих репродуктивних органів. Багато фітотерапевтів застосовують цю траву при псоріазі, періоди загострення якого чітко пов'язані з погіршенням печінкової функції. Простіші дерматологічні проблеми у вигляді різних шкірних висипань (роздратування шкіри), можуть бути першими симптомами порушень функції печінки. Нарешті, молочний чортополох благотворно впливає на травлення, оскільки достатню кількість жовчі забезпечує повне переварювання жирів і оптимальне засвоєння жиророзчинних вітамінів.

Можна рекомендувати препарат фірми NSP «Milk Thistle» більш широко, як профілактичний засіб всім людям, пов'язаним з токсичними речовинами, які живуть у несприятливих екоусловіях і людям, які зловживають алкоголем.

Склад (1 капсула):

Молочний чортополох або розторопша плямиста

(Silybum marianum) насіння - 325 мг


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 403 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)