АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Ейт («Вісімка»)

- Регулює роботу нервової системи, постачаючи її необхідними поживними речовинами.

- Покращує стан нервової системи при депресіях, тривозі, безсонні.

- Володіє антиоксидантними властивостями.

- Нормалізує роботу травного тракту.

Препарат являє собою комплекс найважливіших лікарських рослин, доповнюють і підсилюють дію один одного. Успішно застосовується для гармонізації функціонування нервової та інших систем людського організму.

Кора білої верби містить вітамін С і біофлавоноїди, які роблять благотворний вплив на загальний обмін речовин, володіють протизапальними, жарознижуючими, дубильними властивостями. Кора білої верби є також діуретиком.

Корінь клопогона гроновидного, або циміцифуга виявляє седативну (заспокійливу) дію і збільшує тривалість сну. Знижує кров'яний тиск, покращує серцеву діяльність, розслабляє гладку мускулатуру, підсилює сечовиділення.

Дослідження групи жінок в період менопаузи показали, що корінь цимицифуги знижує не тільки симптоми патологічного клімаксу, але і усуває депресивний стан, тобто є безпечною і ефективною заміною гормональної терапії. Циміцифуга сприятливо діє при психоневротичних синдромах: депресії, неспокої, тривозі, неврозах, безсонні.

Кайенский перець включений в комплекс завдяки його здатності підсилювати дію багатьох трав. Крім того, він корисний для стимуляції травлення, а також при дисбактеріозах.

Не випадково до складу «Вісімки» входить валеріана. Ця рослина широко застосовується при захворюваннях, що супроводжуються нервовим збудженням, безсонням, мегренеподобнимі головними болями, істерією. Хороші результати отримані при клімактеричних розладах, неврозі серцево-судинної системи. Валеріана має також спазмолітичну дію.

Корінь імбиру широко застосовується в медицині для лікування шлунково-кишкових розладів, а також як сечогінний і відхаркувальний засіб.

Хміль має заспокійливу, снодійним дією, застосовується при розладах нервової системи. Крім того, хміль вживають як сечогінний, протисудомну, болезаспокійливу і антибактеріальний засіб.

Буквиця лікарська, або чистець, надає заспокійливу дію, підсилює обмін речовин, регулює травлення, знижує артеріальний тиск крові. Крім того, має протизапальну, жовчогінну, протиастматичними і болезаспокійливу властивостями. Значення буквиці в медицині підкреслює популярна італійська прислів'я: «Продай пальто - купи буквицю».

Корінь «кігтя диявола» або мартінії запашної має протизапальну дію: знімає болі при запаленні суглобів, подагрі і ревматизмі. Мартінія успішно застосовується при нервових розладах і ряді інших захворювань.

Комплекс з 8 рослин є джерелом найважливіших мінералів - кальцію, магнію, марганцю, селену, цинку. Поєднання містяться в даній біологічно активної добавки корисних компонентів благотворно впливає на нормалізацію діяльності нервової системи і зміцнює захисні функції організму.

Склад 1-ої капсули:

Запатентована суміш - 425 мг

Кора верби білої

Корінь клопогона гроновидного

Плоди кайенского перцю

Корінь валеріани

Корінь імбиру

Шишки хмелю

Трава буквиці лікарської

Корінь мартінії запашної

Застосування: як добавка до їжі приймати по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі (або 2 капсули на ніч).


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 406 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)