АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Чи поширюється Закон на членів добровільних пожежних дружин (команд)?

Прочитайте:
  1. A. Исполнение законов
  2. A. Конституции и законам
  3. A. мера, применяемая от имени государства к нарушителям закона.
  4. A. Органы государственного управления правомерны принять правовые акты, не противоречащие законам.
  5. B. Уголовный закон.
  6. D. Он не был прав, когда привлекал учащихся к тяжелой физической работе, т.к. это противоречит Закону об охране труда.
  7. E. Контроль за единообразным применением законодательства РК.
  8. VII. Внесення страховими (головними страховими) експертами з охорони праці подань роботодавцям про усунення порушень законодавства про охорону праці
  9. А. Закон анатомічної і фізіологічної цілісності
  10. Б) Законы возбуждения «всё или ничего», «силы».

Відповідно до статті 2 Закону загальнообов'язковому державному соціальному страхуванню від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, підлягають всі особи, які працюють на умовах трудового договору (контракту) на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від їх форм власності та господарювання. Згідно зі статтею 8 та статтею 10 Закону наймані працівники вважаються застрахованими з моменту набрання Законом чинності, тобто з 01.04.2001 року. Таким чином, наймані працівники, які відповідно до Закону України "Про пожежну безпеку" можуть бути членами добровільних пожежних дружин (команд), підпадають під дію Закону.

Необхідний перелік документів для реєстрації у Фонді. Перелік документів, які повинна містити особова справа страхувальника. Якими документами підтверджується пільговий тариф за статтями 2 і 4 Закону України „Про страхові тарифи на загальнообов'язкове...

На виконання норм Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців” стосовно взяття на облік та зняття з обліку платників страхових внесків винятково у порядку, встановленому цим Законом, і доручення Президента України від 1 червня 2005 року №1-1/444 і розпорядження Прем’єр–міністра України від 2 червня 2005 року №28479/1/1-5 щодо впровадження реєстрації суб’єктів господарювання за принципом „Єдиного вікна”, виконавчою дирекцією Фонду внесено зміни до Інструкції про порядок перерахування, обліку та витрачання страхових коштів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України”, затвердженої постановою правління Фонду від 20.04.2001 року № 12, погодженої з Міністерством фінансів України та Національним банком України, яка не передбачає подання заяви для проведення реєстрації у Фонді, за винятком реєстрації фізичних осіб, які не мають статусу підприємців і використовують працю найманих працівників. Зазначену Інструкцію Ви можете знайти на нашому офіційному веб-сайті у розділі „Нормативна база”.

Для встановлення розміру страхового тарифу відповідно до статтей 2, 4, 5 Закону України "Про страхові тарифи на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності" страхувальник подає завірені нотаріально або відповідальною особою робочого органу виконавчої дирекції Фонду (за наявності оригіналу) копії таких документів:

- статут;

- довідка ДПА про неприбутковість (з вказаним кодом неприбутковості);

- виписка з реєстру розпорядників бюджетних коштів;

- довідка про чисельність працівників і фонд оплати праці, в тому числі інвалідів;

- довідка про обсяг реалізованих робіт (послуг) за вказаними видами економічної діяльності (стаття 2 Закону України „Про страхові тарифи на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності").


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 453 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)