АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Процедура страхування працівників?

Прочитайте:
  1. Законодавство про страхування від нещасного випадку
  2. Застосування прийомів страхування, допомоги і самострахування
  3. МЕДИЧНЕ СТРАХУВАННЯ
  4. Навчання прийомів страхування і допомоги
  5. Нагляд за діяльністю Фонду соціального страхування від нещасних випадків
  6. Правління Фонду соціального страхування від нещасних випадків
  7. Процедура кровопускания
  8. Процедура регистрации новых ЛС
  9. Процедура тестирования с использованием задания на воображение РТС и теста «Нарисуй историю». Оценка рисунков

Для страхування від нещасного випадку на виробництві не потрібно згоди або заяви

працівника. Страхування здійснюється в безособовій формі. Всі особи, перелічені у статті 8 цього Закону, вважаються застрахованими з моменту набрання чинності цим Законом незалежно від фактичного виконання страхувальниками своїх зобов'язань щодо сплати страхових внесків.

Усі застраховані є членами Фонду соціального страхування від нещасних випадків. Порядок реєстрації страхувальників у робочих органах Фонду Реєстрація страхувальників у робочому органі виконавчої дирекції Фонду соціального

страхування від нещасних випадків провадиться:

страхувальників - юридичних осіб - у десятиденний строк після одержання свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності;страхувальників - фізичних осіб, які використовують найману працю, - у десятиденний строк після укладення трудового договору (контракту) з першим із найманих працівників.Факт реєстрації страхувальника страховиком засвідчується страховим свідоцтвом,

форма якого встановлюється Фондом соціального страхування від нещасних випадків.

Перереєстрація страхувальників провадиться у строки, встановлені страховиком. Добровільне страхування від нещасного випадку Добровільно, за письмовою заявою, від нещасного випадку у Фонді соціального страхування від нещасних випадків можуть застрахуватися:1) священнослужителі, церковнослужителі та особи, які працюють у релігійних організаціях на виборних посадах;2) особи, які забезпечують себе роботою самостійно;3) громадяни - суб'єкти підприємницької діяльності.Строк страхування розпочинається з дня, який настає за днем прийняття заяви, за умови сплати страхового внеску.Страхування припиняється, якщо страховий внесок до Фонду соціального страхування від нещасних випадків не перераховано протягом трьох місяців з дня подання заяви. Свідоцтво про страхування від нещасного випадку Особам, які підлягають страхуванню від нещасного випадку, видається свідоцтво про загальнообов'язкове державне соціальне страхування, яке є єдиним для всіх видів страхування та є документом суворої звітності.Порядок видачі та зразок свідоцтва про соціальне страхування затверджуються Кабінетом Міністрів України.

Які документи слід подавати для заміни „страхового свідоцтва” старого зразка на новий, яка форма заяви при цьому потрібна і де її можна знайти: на вашому сайті або на якомусь іншому?

Постановою правління Фонду „Про внесення змін до Інструкції про порядок перерахування, обліку та витрачання страхових коштів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, затвердженої постановою правління Фонду віл 20.04.2001р. № 12” від 06.07.2005 року №26, погодженої з Міністерством фінансів України та Національним банком України, внесено зміни до додатка №1 до Інструкції „Страхове свідоцтво”. Страхувальникам, які звернулися для реєстрації до робочих органів виконавчої дирекції Фонду, починаючи з серпня 2005 року видаються страхові свідоцтва за формою, затвердженою вищезазначеною постановою, а страхові свідоцтва, що видавались робочими органами виконавчої дирекції Фонду страхувальникам до зазначеного терміну, не замінюються в обов'язковому порядку на нові і є чинними.

На вимогу страхувальника йому видається страхове свідоцтво нового зразка. Реєстраційний номер страхувальника при цьому не змінюється.

Виконавча дирекція Фонду надає вищезазначену інформацію і Національному банку України.


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 469 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)